GNTM 3: Mετά τον Ηρακλή, ο Edward Στεργίου αξίζει λίγο από το χρόνο σου (photos+video)

GNTM 3: Mετά τον Ηρακλή, ο Edward Στεργίου αξίζει λίγο από το χρόνο σου (photos+video)

Και σίγουρα την προσοχή σου!

To Bootcamp στο αγαπημένο GNTM ολοκληρώθηκε και πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι-βασικά έχουν ήδη μπει εδώ και καιρό-. Εκπλήξεις η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν μιας και αρκετοί εμφανίσιμοι διαγωνιζόμενοι, έμειναν έξω, με την κριτική επιτροπή να καθιστά σαφές ότι το βασικό κριτήριο δεν είναι η εμφάνιση.

Ίσως κάνουμε και λάθος, και διόρθωσέ μας αν το πιστεύεις, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι η επιλογή των αγοριών είναι πιο προσεκτική και λεπτομερής σε σχέση με αυτή των κοριτσιών, κάτι που δεν είναι εντελώς παράλογο μιας και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε και αγόρια στο παιχνίδι.

Στο συμπέρασμα αυτό δεν καταλήξαμε αυθαίρετα, αλλά έπειτα από το γεγονός ότι δυσκολευτήκαμε έντονα να επιλέξουμε τον αγαπημένο μας διαγωνιζόμενο.

Και μπορεί ο Ηρακλής με το σοκολατένιο δέρμα και τα υπέροχα θαλασσιά μάτια, να προκαλεί ήδη ντελίριο-προφανώς και μπήκε στο σπίτι-εμείς ξεχωρίσαμε ακόμη ένα παλικάρι το οποίο πολύ μας άρεσε και πολύ μας θυμίζει Βρετανό τραγουδιστή της Punk –που μόνο σέξι μπορεί να θεωρηθεί αυτό-.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Edward Στεργίου, ο οποίος είναι μισός Έλληνας μισός Ουκρανός, και μπορεί να αρχικά να δέχτηκε αυστηρά σχόλια από τους κριτές, φαίνεται όμως τελικά ότι δεν κατάφεραν να αντισταθούν στη γοητεία του αλλά και στη φυσική του ικανότητα να ποζάρει, και φυσικά του έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εμείς λοιπόν, επειδή δε θέλουμε να σε αφήνουμε στο σκοτάδι, βρήκαμε το Instagram account του 24χρονου Edward, το οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι εξαιρετικό, και σου το δείχνουμε, για να το χαζέψεις και να τον αναδείξεις στο νικητή της καρδιάς σου!