Ελένη Χατζίδου: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με την πιο sexy photo

Ελένη Χατζίδου: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με την πιο sexy photo

Βέβαια, μετά από αυτή τη φωτογραφία θα θέλαμε λίγο καλοκαίρι ακόμη.

Το καλοκαίρι έφυγε για τα καλά και δε μας βρίσκεις χαρούμενες με αυτό, οφείλουμε να το παραδεχθούμε! Όπως και να 'χει, ο καιρός ακόμη θυμίζει καλοκαίρι και αν μας ρωτάς, ακόμη έχουμε διάθεση για θάλασσα αφού όμως αυτό μοιάζει αδύνατον, ευκαιρία για τις καθιερωμένες μας throwback φωτογραφίες στα social media. Αν κρίνουμε από την πρόσφατη φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου, το ίδιο πρέπει να σκέφτηκε και εκείνη.

Πρέπει να παραδεχθείς ότι η Ελένη είναι μια από τις πιο γοητευτικής γυναίκες της showbiz. Η τραγουδίστρια μας κράτησε παρέα το καλοκαίρι, μιας και την είδαμε με τον σύζυγό της στην εκπομπή «καλοκαίρι#not». Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη μας φτιάχνει το κέφι, αυτή τη φορά όμως ανέβασε τη θερμοκρασία στα social media και άφησε άφωνους τους χιλιάδες ακόλουθούς της.

Παρά την πρόσφατη εγκυμοσύνη της, η Ελένη παραμένει μια κούκλα, ίσως και πιο όμορφη από ποτέ θα μπορούσαμε να πούμε και στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στα social media μας απέδειξε όλα τα παραπάνω.

Με μια αποκαλυπτική φωτογραφία αποφάσισε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και ναι, φορά το sexy μαγιό της και ποζάρει μέσα στην πισίνα. Μόνο όταν δεις τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram θα καταλάβεις για τι ακριβώς σου μιλάμε.