Λασκαράκη: Το τρικ για να κάνει τον σύζυγό της ό,τι «θέλει» είναι πολύ απλό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λασκαράκη: Το τρικ για να κάνει τον σύζυγό της ό,τι «θέλει» είναι πολύ απλό

Δες πως αυτοτρολάρονται

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τρολάρει συνεχώς ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, κι εμείς τους βλέπουμε μέσα από τα social media, και σκεφτόμαστε πόσο όμορφη είναι μια τέτοια ανθρώπινη σχέση. Μια σχέση στην οποία μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να μην πιέζεσαι και να μπορείς να κάνεις πλάκα με το άλλο σου μισό ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μια τέτοια σχέση έχει η ηθοποιός με τον αγαπημένο της σεφ, με τον οποίο παντρεύτηκαν το Πάσχα του 2019 κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κρήτη. Η Βάσω Λασκαράκη ανεβάζει συχνά story στο account της, στο οποίο τρολάρει είτε τον εαυτό της, είτε τον σύζυγό της, όμως αυτό που ανέβασε χθες μας έκανε να ταυτιστούμε απίστευτα.

Η ηθοποιός έχει βρει το τρικ για να κάνει τον σύζυγό της ότι «θέλει», και αυτό δεν είναι άλλο από το shopping. Κάποια ερωτηματικά βλέπουμε να πλανώνται γύρω σου, γι’ αυτό και θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία που έλεγε: «Θα στείλει ή θα αναγκαστώ να παραγγείλω παπούτσια», κάνοντας tag τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Εκείνος είδε το post και απάντησε γράφοντας: «Στέλνω μήνυμα τώρα και σε παίρνω τηλέφωνο αμέσως». Και κάπως έτσι ένα ζευγάρι παπούτσια «γλίτωσε» από τα χέρια της ηθοποιού. Όταν λοιπόν από εδώ και στο εξής το crush σου, η σχέση σου σε αφήνει στο «διαβάστηκε» ή δεν στέλνει, θα απειλείς πως θα παραγγείλεις παπούτσια ή ό,τι άλλο σου αρέσει και για τιμωρία θα τα χρεώνεις σε εκείνον. Ένα δωράκι που τον περιμένεις τόση ώρα άλλωστε, το αξίζεις.