Έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει τα πριγκιπόπουλα του Cambridge τελευταία;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει τα πριγκιπόπουλα του Cambridge τελευταία;

Η Charlotte είναι ίδια η Ελισάβετ

Μπορεί ο Harry με τη Meghan και τον Archie να είναι μακριά και να μην τους βλέπουμε πολύ συχνά (τον μικρούλη κυρίως), όμως βλέπουμε κάπως πιο συχνά τα πριγκιπόπουλα του Cambridge και κάπως ηρεμούμε. Τα παιδιά του William και της Kate Middleton έχουν μεγαλώσει πολύ και πρέπει να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram. O Louis είναι ίδιος με τον George όσο μεγαλώνει, και η Charlotte όλο και πιο πολύ μοιάζει στην Ελισάβετ.

Kate και William ανέβασαν δύο φωτογραφίες στο Instagram account τους παρέα με τον Sir David Attenborough, ο οποίος έφτιαξε το δικό του account και εκθρόνισε την Aniston από τη θέση της, ως το account με τους πιο γρήγορους 1 εκ. followers, και πάθαμε πλάκα με το πόσο έχουν ψηλώσει και μεγαλώσει αυτά τα παιδιά.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στους κήπους του Kensington και δείχνουν και τα τρία πολύ ενθουσιασμένα. Ο Louis είναι μια γλύκα και η Kate Middleton με το μπλε φόρεμά της μία πραγματική κούκλα. Η Charlotte έχει ψηλώσει πολύ και μας φαίνεται πως όλο και περισσότερο μοιάζει στην βασίλισσα, και ο George ήταν ίσως ο πιο ήσυχος της φωτογραφίας.

Τα δύο πορτραίτα των πριγκιπόπουλων είναι πραγματικά πολύ ωραία, και αν δεν κάνουμε λάθος, η τελευταία φορά που τα είδαμε όλα μαζί σε δημόσια έκθεση ήταν στα γενέθλια του William.

Δε τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery που ακολουθεί.