Στο νοσοκομείο η Chrissy Teigen: «Αν τα καταφέρουμε εγώ και το μωρό»

Πατούλια Κατερίνα
Στο νοσοκομείο η Chrissy Teigen: «Αν τα καταφέρουμε εγώ και το μωρό»

Δύσκολες ώρες για την εγκυμονούσα Teigen

Γνωρίζαμε πως τις τελευταίες εβδομάδες, η Chrissy Teigen έπρεπε να περνάει όλο το εικοσιτετράωρο στο κρεβάτι για να προφυλάξει την υγεία της ίδιας και του αγέννητου μωρού της.

Το πρώην μοντέλο, είχε πριν μερικούς μήνες ανακοινώσει πως είναι έγκυος για τρίτη φορά και πως η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο και όχι με τεχνητή γονιμοποίηση. Κατά λάθος, η Teigen είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες πως το τρίτο της μωρό θα είναι αγοράκι ενώ είχε εξηγήσει πως παραμένει στο κρεβάτι εξαιτίας του γερασμένου της πλακούντα ο οποίος αιμορραγεί.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε η Teigen βρέθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles μιας και η αιμορραγία έγινε μεγαλύτερη και δεν σταματούσε.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου, η Chrissy ενημέρωσε τους fans της για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη τονίζοντας:

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνες και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε ο,τιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», τόνισε η Teigen που είναι ακριβώς στη μέση της εγκυμοσύνης και στην αρχή του τρίτου τριμήνου, λίγο μετά τον πέμπτο μήνα δηλαδή.



Στο πλευρό της η Teigen έχει φυσικά τον αγαπημένο της John Legend ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχος στα στόρις που είδαμε στο Instagram.-