GNTM: Είναι αυτή η παρέα των FF της νέα σεζόν;

GNTM: Είναι αυτή η παρέα των FF της νέα σεζόν;

Κάτι μας λέει ότι θα δούμε πολύ σύντομα φασαρίες... αλά FF.

Τέρμα τα ψέματα, το Greece's Next Top Model ξεκινά δυναμικά και η πρώτη δοκιμασία θα είναι για γερά στομάχια. Οι 20 διαγωνιζόμενοι καλούνται σήμερα να βγάλουν εις πέρας μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες και ναι, μιλάμε για μια φωτογράφιση, εφ' όλης της ύλης.

Στο σπίτι ενώ όλα φάνταζαν ονειρικά, φαίνεται ότι τελικά με τον καιρό τα πράγματα πρόκειται να δυσκολέψουν, άλλωστε αυτό δεν είναι νέο. Με 10 αγόρια και 10 κορίτσια στο διαγωνισμό, οι δοκιμασίες γίνονται ακόμη πιο δύσκολες και οι φωτογραφίσεις θα είναι πιο απαιτητικές.




Οι «κλίκες» και οι ομάδες δε θα έλειπαν και αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο. Στο σπίτι, αγόρια και κορίτσια είναι στον ίδιο χώρο, αυτό όμως που δεν υπολόγισαν ήταν τα διαφορετικά δωμάτια. Ενώ ενθουσιασμένοι βρήκαν τα κρεβάτια τους, το μήνυμα της παραγωγής ήταν ξεκάθαρο.

Αγόρια και κορίτσια θα παραμείνουν σε διαφορετικό δωμάτιο παρ' όλα αυτά οι γκρίνιες και οι τσακωμοί ξεκίνησαν από τώρα. Αυτό πάντως που μας έκανε εντύπωση ήταν οι FF, οι οποίες κατά κάποιο τρόπο επέστρεψαν! Θυμάσαι τι εννοούμε με τον όρο FF; Την παρέα των fabulous five που είχαν δημιουργήσει στο περσινό GNTM η Κάτια, η Ασημίνα, η Άννα, η Μαρτίνα και η Σουζάνα.

Οι νέοι παίκτες βρέθηκαν στο δωμάτιο των συγκεκριμένων FF και κάτι μας λέει ότι το πνεύμα των κοριτσιών από το περσινό GNTM, έχει στοιχειώσει για τα καλά το δωμάτιο. Άραγε θα είναι αυτή η παρέα των FF της νέας σεζόν;