Λευτέρης Σουλτάτος: Αποκάλυψε πώς τον ερωτεύτηκε η Βάσω Λασκαράκη

2 SHARES

Να και η αποκάλυψη για τους δύο συζύγους που δεν γνωρίζαμε

Να και κάτι που δεν γνωρίζαμε για τη σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με τηνΒάσω Λασκαράκη.

Το διάσημο ζευγάρι έχει κατά καιρούς μιλήσει σε συνεντεύξεις του για την γνωριμία τους πριν μερικά χρόνια και μετά τον χωρισμό της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Κι ενώ ξέραμε πως η γνωριμία έγινε στην Κρήτη, δεν ξέραμε τι έκανε ο διάσημος σεφ για να κερδίσει την καρδιά της Βάσως.

Εκείνος έτσι κι αλλιώς είχε σε συνέντευξή του εξομολογηθεί πως την πρώτη κίνηση την έκανε η Λασκαράκη τονίζοντας:

«Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω – νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη».

Όσο για την Βάσω, μιλώντας πέρσι στην Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει για τον τρελό έρωτα που έζησε:

«Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου».

Τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε η Βάσω; Την αποκάλυψη έκανε ο Σουλτάτος με ένα στόρι στο Instagram και πρόκειται για ένα ξεχωριστό πιάτο που όπως φαίνεται έφτιαξε και για την Βάσω και μόλις χθες και για τους κουμπάρους του.

Δες το στόρι του έρωτα παρακάτω όπως και την αντίδραση της ηθοποιού. 

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ