Ποιος κριτής του Master Chef είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Ποιος κριτής του Master Chef είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Δεν πάει το μυαλό σου.

Πραγματικά η φωτογραφία αυτή είναι σκέτο μπέρδεμα! Πολλοί Έλληνες celebrities ανεβάζουν κατά καιρούς στα social media φωτογραφίες από το παρελθόν και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι δημοσιεύσεις μοιάζουν με γρίφοι. Αυτή τη φορά η ανάρτηση του γνωστού Chef μας άφησε άναυδες και πράγματι, δε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε ποιος είναι αν δε βλέπαμε το όνομά του.

Ο κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού Master Chef ανέβασε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και όντως, είναι μια εικόνα βγαλμένη από χρονοντούλαπο. Αγκαλιασμένος με τον αδερφό του μας πάει πίσω, σε ανέμελα χρόνια και ξέγνοιαστες στιγμές που σίγουρα κάπου- κάπου όσο μεγαλώνουμε τις έχουμε ξεχάσει.

Στη φωτογραφία τα δύο αδέρφια φορούν τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις τους και είναι έτοιμα για ακόμη έναν αγώνα, άραγε ποιος κριτής να είναι; Θυμάσαι μήπως κάποιον να μιλά διαρκώς για τον Πανιώνιο; Θυμάσαι μήπως κάποιον με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και ιδιαίτερο ταλέντο στη μουσική;

Ναι, ναι εκείνος κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία και αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποιον αναφερόμαστε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη gallery και να το ανακαλύψεις μόνη σου.