Κύμα συμπαράστασης με σχόλια αγάπης για το μωρό που έχασε η Chrissy Teigen

Πατούλια Κατερίνα
Κύμα συμπαράστασης με σχόλια αγάπης για το μωρό που έχασε η Chrissy Teigen

Εκατουμμύρια likes και χιλιάδες σχόλια αγάπης

Περισσότερα από 4 εκατομμύρια likes αγάπης, παρηγοριάς και συμπόνιας έχει συγκεντρώσει το post (έχουν περάσει μόνο πέντε ώρες από τη δημοσίευσή του) της Chrissy Teigen με τις φωτογραφίες από τοκετό και τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, του μικρού Jack ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει ζωντανός.

Η Τρίτη κύηση της Teigen έγινε με φυσικό τρόπο σε αντίθεση με την in vitro γονιμοποίηση χάρη στην οποία απέκτησε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του το πάλαι ποτέ μοντέλο.

Η Chrissy είχε ανακοινώσει την ξαφνική εγκυμοσύνη που την γέμισε χαρά πριν μερικούς μήνες σημειώνοντας πως είχε κάνει αφαίρεση των εμφυτευμάτων που είχε στο στήθος της χωρίς να ξέρει πως είναι έγκυος.

Πριν μερικές εβδομάδες η Teigen ενημέρωσε τους fans της πως θα παραμείνει στο κρεβάτι εξαιτίας του πλακούντα της που όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν αρκετά ώριμος και θα έπρεπε να διαχειριστεί την αιμορραγία που είχε εξαιτίας αυτού του γεγονότος.
Τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά όταν πριν λίγες ημέρες η Chrissy βρέθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατό για να σταματήσουν την αιμορραγία και να κρατήσουν υγιή την μαμά και το αγέννητο μωρό της.

Τελικά, έχοντας μόλις μπει στο τρίτο τρίμηνο της κύησης της, η Teigen αναγκάστηκε να γεννήσει τον μικρό Jack, αλλά οι επιπλοκές δεν άφησαν το μωρό να επιζήσει.
Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, η σεφ και σύζυγος του John Legend κρατά στην αγκαλιά της το νεκρό παιδί της και δηλώνει:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.



Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα.
Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.
Σας ευχαριστούμε όλους για την θετική ενέργεια που μας στέλνατε, για τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε την αγάπη σας και πραγματικά σας εκτιμάμε.
Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστουμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε. »

Ανάμεσα στα 3 εκατομμύρια Likes μέσα σε τρεις ώρες, υπήρξαν και εκατοντάδες σχόλια διάσημων και μη που έστελναν κουράγιο και την σκέψη τους στο ζευγάρι για την απώλειά τους.

Η Teigen έγραψε στο Twitter ένα μήνυμα μέσα από το αυτοκίνητο καθώς επέστρεφε σπίτι:
«Στον δρόμο από το μαιευτήριο προς το σπίτι χωρίς μωρό. Πώς μπορεί αυτό να είναι αλήθεια»;