Βάσω Λασκαράκη: Η όμορφη γωνιά από το σπίτι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Η όμορφη γωνιά από το σπίτι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει ένα πολύ cozy σπίτι.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα ζευγάρι που έχει καθιερωθεί πια στις προτιμήσεις του κόσμου. Η ηθοποιός έγινε δημοφιλής μέσω των ρόλων που αναλάμβανε σε διάσημες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης και αυτό συνεχίστηκε με τον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος πλέον μετράει σχεδόν 700 χιλιάδες followers. Εκείνος είναι διακεκριμένος σεφ με πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας και, μαζί, αποτελούν ένα από τα power couples των celebrities.

Από τις αναρτήσεις που βλέπουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα προφίλ τους, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουν μία πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους και η ευτυχία που βιώνουν φαίνεται ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα, όπως ένα βλέμμα.

Η Λασκαράκη, ανάμεσα στις διάφορες αναρτήσεις της, έκανε κι ένα story, στο οποίο μας έδειξε μια πολύ «ζεστή» και στιλάτη γωνιά του σπιτιού της με τον Σουλτάτο και το θέαμα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο, αφού, πέρα από τις ξύλινες λεπτομέρειες που κυριαρχούσαν στον χώρο, υπήρχε κι ένα πολύ ωραίο μήνυμα.

Αν κρίνουμε και μόνο από αυτό το μικρό κομμάτι, το υπόλοιπο σπίτι τους πρέπει να είναι αντίστοιχα πολύ cozy.

Δες την εν λόγω γωνιά στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια.