Κι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έφυγε ποτέ από το GNTM

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έφυγε ποτέ από το GNTM

Είναι ακόμη εκεί και δεν την έχει καταλάβει κανείς

Η νέα σεζόν του Greece’s Next Top Model έχει ξεκινήσει με τη Ζενεβιέβ στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή, με την πρώτη να έχει διπλό ρόλο φέτος στο reality μοντέλων. Ωστόσο, ενώ βλέπουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε άλλο κανάλι στη μεσημεριανή πια ζώνη, στην πραγματικότητα εκείνη δεν έχει φύγει από το reality μοντέλων και δεν είμαστε οι μόνες που το πιστεύουμε αυτό.

Τόσο εμείς, όσο και αρκετοί άλλοι GNTM fans έχουν παρατηρήσει πως η Ηλιάνα είναι ακόμη ανάμεσά μας, απλά κανείς δεν την έχει καταλάβει ακόμη. Οκ, προφανώς και δεν είναι διπλός πράκτορας, αν και η παίκτρια με τέτοια ομοιότητα άνετα θα μπορούσε να τη ντουμπλάρει σε διαφημίσεις. Φυσικά αναφερόμαστε στη Μαριαγάπη και στην απίστευτη ομοιότητα που έχει με την πρώην κριτή του GNTM.

Αν λοιπόν και εσύ το είχες παρατηρήσει και «φοβόσουν» να το πεις ανοιχτά, τώρα μπορείς να μιλήσεις γιατί δεν είσαι μόνη στην πεποίθηση αυτή. Είμαστε κι εμείς μαζί σου, και πολλοί ακόμη fans που πιστεύουν ακράδαντα πως η Μαριαγάπη είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με καμουφλάζ. Η ομοιότητά τους είναι τρομερή και αλήθεια δεν μπορούμε να σου περιγράψουμε πως νιώσαμε την πρώτη φορά που την είδαμε.

Απορούμε δηλαδή πως οι κριτές δεν της επεσήμαναν την ομοιότητά της με την πρώην κριτή του Greece’s Next Top Model. Παρακάτω θα δεις μερικά σχόλια για την Μαριαγάπη, την Ηλιάνα και την ομοιότητά τους.