Νέα κόντρα! Η Μαλέσκου απαντά στην Ηλιάνα για τα σχόλια περί ντεκολτέ

Νέα κόντρα! Η Μαλέσκου απαντά στην Ηλιάνα για τα σχόλια περί ντεκολτέ

Οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν μια κόντρα με αφορμή ένα φόρεμα

Μια απάντηση όλο νόημα έδωσε στην σημερινή της εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου, μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της Love It, στον ΣΚΑΙ. Μόλις χθες, η Ιωάννα, είχε βάλει ένα φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ, το οποίο έγινε αντικείμενο σχολιασμού από το πάνελ της εκπομπής Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του πάνελ της.

Η εν λόγω εκπομπή έχει μια στήλη fashion police, στην οποία σχολιάζονται οι εμφανίσεις των παρουσιαστριών των πρωινών προγραμμάτων. Η Ηλιάνα τόνισε χτες χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι ντύσιμο για να κάνει εκπομπή στις 12 το πρωί, είναι έτσι να την βάλεις στο κουτί όχι για να κάνει πρωινό», είχε πει χτες η Παπαγεωργίου.





Σήμερα λοιπόν, ήρθε η απάντηση - καταπέλτης της Μαλέσκου, η οποία εμφανώς εκνευρισμένη τόνισε:

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε.

Γενικά και το λέω με λύπη, είμαι άνθρωπος που δεν απαντάω και δεν σχολιάζω και δεν ανταποκρίνομαι σε κριτικές, λυπάμαι πάρα πολύ όταν βλέπω πως γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες, είναι άσχημο.

Χτες δέχτηκα μια άκρως σεξιστική επίθεση και πολύ προσβλητική, είναι λυπηρό, κάποιες στάσεις, κάποια λόγια και κάποιες συμπεριφορές δεν μπορώ να τις δικαιολογήσω. Ειδικά από γυναίκες που το σώμα τους και την εικόνα τους, έχουν μάθει να βιοπορίζονται με αυτά και πρέπει να θυμόμαστε πως πίσω από τον καθένα μας υπάρχει μια οικογένεια και πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός. Είναι λυπηρό. Δεν θα καταχραστώ τον τηλεοπτικό χρόνο απλά στο 2020 δεν φανταζόμουν πως πρέπει το αυτονόητο και το αυταπόδειχτο να το εξηγήσουμε και να το ξεκαθαρίσουμε».



«Όλες κάνουμε τηλεόραση, όλες θέλουμε το καλύτερο», είπε η Μάρτζι Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης συμπλήρωσε: «Είναι λυπηρό και άντρες να σχολιάζουν τις γυναίκες σεξιστικά».