Δες πώς είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους

Δες πώς είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους

Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από το φινάλε της σειράς.

Σειρές κυκλοφορούν πολλές όσο περνάνε τα χρόνια και δε χρειάζεται να πάμε μόνο στα πιο διεθνή πρότυπα. Η εγχώρια τηλεόραση έχει προβάλλει παραγωγές που έχουν μείνει αξέχαστες στη μνήμη του κοινού ακόμα και δεκαετίες μετά το τέλος τους και ο κόσμος θυμάται τις ατάκες των πρωταγωνιστών σαν να τις άκουσε χτες.

Για κάποιες, βέβαια, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ακριβώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας και αγάπης του κοινού, παίζονται σε επανάληψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι θεατές συντονίζονται στους δέκτες τους χωρίς να υπάρχει ούτε υποψία βαριεστημάρας.

Σειρές, όπως το Δύο Ξένοι, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Η παραγωγή προβαλλόταν από το 1997 μέχρι το 1999, φροντίζοντας να προσφέρει πολύ γέλιο -και όχι μόνο- σε όσους την παρακολουθούσαν. Οι χαρακτήρες της ανακαλούνται μέχρι και σήμερα και πολύ εύκολα μας έρχεται στο μυαλό η Μαρούσκα.

Η σχέση της με την γκασπαζά Ντένη Μαρκορά ήταν σίγουρα ιδιαίτερη. Τις περισσότερες φορές, δεν μπορούσε η μία την άλλη και ατάκες, όπως «Μαρούσκα, το Εβιάν» λέγονται ακόμα και τώρα ανάμεσα στις παρέες.

Τη Μαρούσκα υποδύθηκε η ταλαντούχα Καλλιόπη Ταχτσόγλου, η οποία φέτος διανύει το 59ο έτος της ηλικίας της. Πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, ήταν ομιλήτρια σε μία διάλεξη και μπορέσαμε να δούμε πόσο έχει αλλάξει μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις φωτογραφίες.

Πηγή: YouTube

DPG Network