Royal news: Ο δίχρονος πρίγκιπας Louis μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα

Royal news: Ο δίχρονος πρίγκιπας Louis μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα

Το θέαμα είναι απλώς αξιολάτρευτο.

Η βασιλική οικογένεια περιλαμβάνει μέλη, τα οποία συγκαταλέγονται στους πιο γνωστούς celebrities του πλανήτη. Εδώ και πολλά χρόνια, το παραμικρό να συμβεί στις ζωές τους αποτελεί αυτόματα το πρώτο θέμα συζήτησης, πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με τους απογόνους τους, που αποτελούν τη νέα γενιά που θα πάρει τα ηνία από τους προγόνους και θα χαράξει τον δικό της δρόμο, κάποιοι πιο κοντά στην παράδοση, κάποιοι λίγο πιο ανεξάρτητοι, όπως ο πρίγκιπας Harry.

Αυτοί που έχουν κλέψει την παράσταση τα τελευταία χρόνια είναι τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. O πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο μικρός πρίγκιπας Louis μεγαλώνουν σιγά-σιγά και εξελίσσονται σε μικρές εκδοχές των ανθρώπων μέσα στην οικογένειά τους.




Πριν καν το καταλάβουμε, ο πρίγκιπας Louis διανύει το δεύτερο έτος της ηλικίας του και είναι πιο αξιολάτρευτος από ποτέ. Χάρη στο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες, τώρα, ακούσαμε και τη φωνή του, αφού μαζί με τα αδέρφια του έκαναν ερωτήσεις στον Sir David Attenborough.

Ο Sir David πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα ταινία -David Attenborough: A life On Our Planet- και οι μικροί royals αποτέλεσαν τους ιδανικούς ανθρώπους για να αναλάβουν να του θέσουν ερωτήματα.

Δες τα πριγκιπόπουλα στο παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CF4dvUDFPEK