Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η αμήχανη στιγμή μιλώντας για τον γάμο της

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η αμήχανη στιγμή μιλώντας για τον γάμο της

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δέχθηκε μία ξεχωριστή πρόταση στο χθεσινό επεισόδιο του ''The Voice of Greece''

Το The Voice of Greece επέστρεψε στις οθόνες μας και ομολογούμε πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι πιο άνετη, κάνει χιούμορ με τους υπόλοιπους coaches ενώ δε λείπουν και τα πειράγματα με τον διπλανό της, Σάκη Ρουβά.

Και ενώ όλοι γνωρίζαμε πως το Σάββατο 10 Οκτωβρίου εκείνη και ο σύντροφός της θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι καταστάσεις και τα αυστηρά μέτρα άλλαξαν τα πλάνα τους και ο γάμος τους αναβάλλεται. Χθες όμως ένας από τους παίκτες του The Voice of Greece θέλησε να την ξαφνιάσει ευχάριστα.

Εκείνος ασχολείται εδώ και χρόνια με τη βυζαντινή μουσική και ψέλνει σε ενορία του Πειραιά. Μπορεί, λοιπόν, να μην διάλεξε να πάει με την ομάδα της, της πρότεινε όμως να ψάλλει στον γάμο της. Εκείνη ξαφνιάστηκε και η αμηχανία της ήταν λίγο εμφανής. Γενικώς δεν προβάλλει καθόλου την προσωπική της ζωή αλλά ήταν πολύ ευγενική και εννοείται πως δέχθηκε την πρόταση.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις και τι σχολίασε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και η Έλενα Παπαρίζου. Όπως και το τραγούδι που αποφάσισε η παραγωγή να παίξει λίγο πριν την παρουσίαση του επόμενου παίκτη.