GNTM 3 spoiler: Αυτές αποχωρούν από το παιχνίδι σήμερα και αύριο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3 spoiler: Αυτές αποχωρούν από το παιχνίδι σήμερα και αύριο

Και καθόλου δεν μας αρέσει η εξέλιξη αυτή

Το Greece’s Next Top Model έχει μπει πια για τα καλά στις –τηλεοπτικές- ζωές μας και πλέον έχουμε αρχίσει και μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, με τις αποχωρήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη Τρίτη. Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την πρώτη πραγματική δοκιμασία αποχώρησης με avantage και disadvantage, έπειτα από τη νικητήρια φωτογραφία που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αιμιλιάνο.

Η σημερινή δοκιμασία έχει ονομασία «μαχητές παραλίας» και όπως ανέφερε η Ζενεβιέβ σε αποκλειστικό απόσπασμα από την Φωλιά των ΚουΚου, θα φωτογραφηθούν για αντιηλιακό προσώπου, σε μια «μάχη με τον ήλιο». Ο Αιμιλιάνο θα πρέπει να επιλέξει τρεις αντίπαλους συμπαίκτες του και να τους δώσει το disadvantage της ημέρας, οι οποίοι σύμφωνα με τη Ζεν, δεν θα έχουν κανένα reference για τη φωτογράφιση, και θα πρέπει μόνοι τους να βρουν το concept της φωτογράφισης.



Ποιοι θα αποχωρήσουν όμως σήμερα και αύριο από το reality μοντέλων; Τα spoiler έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους από την προηγούμενη εβδομάδα με την αποχώρηση της Χρύσας, και συνεχίζονται και για τα επεισόδια της εβδομάδας αυτής. Και αν κρίνουμε από το προηγούμενο spoiler που πήρε σάρκα οστά, τότε και τα spoilers της εβδομάδας αυτής θα βγουν αληθινά.

Τόσο στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, όσο και στην αυριανή θα αποχωρίσουν δύο κοπέλες, και όχι, σε περίπτωση που σκέφτηκες τη Ρασέλ δεν είναι αυτή η μία από τις δύο που αποχωρεί. Σύμφωνα με τα spoilers στο σημερινό επεισόδιο θα αποχωρήσει η Αλεξάνδρα, η οποία βρέθηκε στην τριάδα αποχώρησης και την προηγούμενη φορά, και στην αυριανή δοκιμασία με τίτλο «γαμήλιες τελετές» η Ξένια.

Και κάπου εδώ μάλλον θα σταματήσουμε να παρακολουθούμε γιατί αν ισχύσουν θα έχουν αποχωρήσει 3 από τις αγαπημένες μας παίκτριες του φετινού GNTM.