GNTM 3: Ο Emiliano «χαντάκωσε» την... πρώτη κλίκα

GNTM 3: Ο Emiliano «χαντάκωσε» την... πρώτη κλίκα

Το παιχνίδι τώρα ξεκινά να γίνεται ενδιαφέρον.

Κοίτα να δεις που το Greece's Next Top Model τώρα αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον. Τα επεισόδια από τρίωρα γίνονται τετράωρα και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν για τα καλά σε ρόλο των «αντιπάλων».

Η προηγούμενη δοκιμασία έριξε τις μάσκες και είδαμε την... γυμνή αλήθεια των εκκολαπτόμενων μοντέλων. Η φωτογράφιση τους ήταν μη αναμενόμενη και ναι, η πρώτη αποχώρηση της Χρύσας αναστάτωσε πολύ τους παίκτες. Όπως και να 'χει όμως, ο διαγωνισμός συνεχίζεται και έπεται σκληρή η μάχη.

Ο παίκτης με το καλύτερο σετ την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Emiliano και φυσικά όπως κάθε φορά εκείνος με την καλύτερη φωτογραφία έχει ένα αβαντάζ στην νέα δοκιμασία. Ε λοιπόν, ο Emiliano «χαντάκωσε» κάποιους αντιπάλους του και οι επιλογές του ήταν οι αναμενόμενες. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, εκείνος με το καλύτερο σετ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιους παίκτες για τους οποίους φυσικά η νέα δοκιμασία θα είναι πιο δύσκολη. Ο Emiliano αποφάσισε! Είδε το reference, και μοίρασε τα props με γνώμονα φυσικά το προσωπικό του συμφέρον.



Άλλο ένα θετικό για εκείνον ήταν το που θα δώσει το ντισαβαντάζ. Εκείνοι που διάλεξε δε θα δουν το reference της φωτογράφισης. Φυσικά και οι επιλογές του ήταν κάπως αναμενόμενες. Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν ο πρώτος, δεύτερη επιλογή ήταν η Ρασέλ και τέλος ο Δημοσθένης. Όλοι τους ανήκουν στην ίδια παρέα. Έκανε ξεκάθαρη την τακτική του και παραδέχθηκε ότι ο παίκτης που θέλει να διώξει είναι ο Παναγιώτης.