O αδερφός της Μενεγάκη είναι κολλητός με τον γιο της Άγγελο: Η νέα φωτό στο Insta

O αδερφός της Μενεγάκη είναι κολλητός με τον γιο της Άγγελο: Η νέα φωτό στο Insta

Ο Άγγελος δεν είναι το μικρό παιδί που θυμάσαι

Οι θερμοκρασίες στην Αττική παραμένουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και τα μπάνια δε σταματούν για τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη. Ο Άγγελος Λάτσιος, στα 18 του πια χρόνια δε θυμίζει σε τίποτα το μικρό παιδί που βλέπαμε στο πλευρό της διάσημης μαμάς του.

Κι όσο η Ελένη απέχει από τα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα, έχει την ευκαιρία να θαυμάζει τα κατορθώματα του Άγγελου, ο οποίος επισκέφτηκε την παραλία και απήλαυσε το μπάνιο του παρά το γεγονός πως διανύουμε ήδη τον Οκτώβριο.

Ο Άγγελος, δεν ήταν μόνος στο μπάνιο του στην θάλασσα αλλά είχε στο πλευρό του τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

Θείος και ανιψιός εδώ και χρόνια συνηθίζουν να περνούν χρόνο μαζί και απολαμβάνουν βόλτες μαζί κι αυτή τη φορά, είχαμε και stories στο Instagram από το μπάνιο στη θάλασσα. Αυτό που διακρίναμε πάντως είναι η τεράστια αλλαγή στο λουκ του Άγγελου, μιας και φάνηκαν τα τατουάζ στο στήθος και στα μπράτσα αλλά και η μακριά κοτσίδα στα μαλλιά του.

Ο Άγγελος με τον Θοδωρή δεν αποκάλυψαν σε ποια παραλία βρίσκονται αλλά φανταζόμαστε πως έχουν επιστρέψει πια από τα Άχλα και την Άνδρο.