GNTM 3: Ο Δημοσθένης αποκάλυψε γιατί δεν αποχώρησε στη θέση της Ξένιας

Πατούλια Κατερίνα
GNTM 3: Ο Δημοσθένης αποκάλυψε γιατί δεν αποχώρησε στη θέση της Ξένιας

Γιατί ο Δημοσθένης αθέτησε την υπόσχεσή του

Η χτεσινή δοκιμασία του GNTM 3, βρήκε το ζευγάρι του hipster γάμου, την Ξένια και τον Δημοσθένη να έχουν την χειρότερη φωτογραφία με το νεαρό light plus size μοντέλο να αποχωρεί τελικά από το ριάλιτι μοντέλων.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως ο Δημοσθένης αμέσως μετά την φωτογράφηση, είχε στεναχωρηθεί με τα δάκρυα της Ξένιας και είχε ξεστομίσει πως προτίθεται να δώσει τη θέση του για να σώσει την συμπαίκτριά του.

Όταν βέβαια ήρθε η ώρα της κρίσης και το όνομα της Ξένιας ακούστηκε από τα χείλη της Βίκυς Καγιά, ο Δημοσθένης ούτε προτάθηκε να αποχωρήσει στην θέση της, ούτε έδειξε ιδιαίτερη στεναχώρια.



Η αθέτηση του λόγου του Δημοσθένη έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Ανδρέα, ο οποίος υποσχέθηκε στην Ξένια πως θα είναι αυτός που θα πετάξει τον Δήμο εκτός παιχνιδιού.

Στις δηλώσεις του βέβαια ο Δημοσθένης στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου», αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για την υπόσχεση που δόθηκε.

Ο παίκτης εξήγησε πως παρά την αρχική δήλωση που έκανε, μίλησε με την Ξένια και την ρώτησε ευθέως αν στο σενάριο αποχώρησης ενός από τους δύο, θα ήθελε να της παραχωρήσει την θέση του. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του «Γύπα» του GNTM η Ξένια δεν ήθελε κάτι τέτοιο, οπότε την ώρα της κρίσης ο Δημοσθένης δεν πρότεινε τον εαυτό του προς αποχώρηση.



Εξηγώντας την στάση του, ο παίκτης δήλωσε:

«Μιλήσαμε με την Ξένια, την ρώτησα αν θέλει να αποχωρήσω και μου είπε να το αφήσουμε. Παντελονάτος δεν θα ήμουν αν αποχωρούσα, αλλά τώρα που συνέχισα».