Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Mike για τον καρκίνο & την πορεία της υγείας του

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Mike για τον καρκίνο & την πορεία της υγείας του

Μια είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Η χθεσινή μέρα μπορεί να φάνηκε πως ήταν μία Τετάρτη σαν όλες τις άλλες, ήταν όμως πολύ διαφορετική και με μία ανακοίνωση που σίγουρα κανένας δεν περίμενε να ακούσει. Ο γνωστός τραγουδιστής και rapper Mike, έκανε μια αποκάλυψη, η οποία μας συγκλόνισε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Βιώσαμε ξανά τα ίδια συναισθήματα που μας προκάλεσε και η ανακοίνωση του Αντίνοου Αλμπάνη πέρυσι.

Ο Mike είχε εχθές τα γενέθλιά του κι ενώ όπως συνηθίζεται περιμέναμε να δούμε κάποιο ευχαριστήριο μήνυμα για τις ευχές που δέχθηκε, εκείνος αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και πραγματικά μείναμε άφωνες. Η ανάρτησή του ήταν τόσο ευχαριστήρια, όσο και αποκαλυπτική για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε πολύ, που στο post που έκανε αναφέρει πως νιώθει σα να γεννήθηκε ξανά.

Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πως αισθάνεται, όμως τον θαυμάζουμε για τη δύναμη ψυχής που αποπνέει. «Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!
Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω.

Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι!

Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο - ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής! ‼ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼», έγραψε στο post με την τούρτα του και η συγκίνηση και το πόσο έχουμε ανατριχιάσει με τα λόγια του απλά δεν περιγράφεται.