Ο Πλούταρχος άνοιξε το «Σπίτι με το Mega» και τα σχόλια στο Twitter ήταν απίθανα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Πλούταρχος άνοιξε το «Σπίτι με το Mega» και τα σχόλια στο Twitter ήταν απίθανα

Υπήρξε ένα μήνυμα που ξεχώρισε

Oι βραδιές Παρασκευής στο Σπίτι με το Mega επέστρεψαν και αυτή τη φορά ανέλαβε ο Γιάννης Πλούταρχος τα ηνία για να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και άπειρα σχόλια στο Twitter.

Εννοείται πως ο Πλούταρχος σαν γνήσιος μάστορας του έρωτα, κατάφερε να κάνει τον κόσμο στο σπίτι, με κλειστά μαγαζιά να έρθει στο κέφι και τα σχόλια περί καψούρας στα social media ήταν πολλά και σπαρταριστά.

Από μηνύματα στους πρώην μέχρι προπόνηση για δεύτερο lock down συζητούσαν οι χρήστες του Twitter και των υπόλοιπων social media, βλέποντας τον Πλούταρχο να τους καλεί να κρατούν τις αποστάσεις και να ερμηνεύει τις πιο μεγάλες του επιτυχίες.

Στο πλευρό του ο Πλούταρχος είχε την ορχήστρα του αλλά και τον Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο στον πιάνο ο Πλούταρχος τραγούδησε μεγάλες του επιτυχίες.



Υπήρξε μάλιστα ένας τηλεθεατής, συνάδελφος του Πλούταρχου που δεν δίστασε να στείλει το μήνυμά του στον αέρα. Μιλάμε για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είχε ξεκινήσει τις βραδιές στο Mega εν μέσω της πρώτης καραντίνας την άνοιξη.

aremovic 120950616 370670127443153 2740089347711141386 n

Εμείς πάντως συγκεντρώσαμε τα πιο χιουμοριστικά μηνύματα της βραδιάς με τον Πλούταρχο και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.