Brangelina: Η αλήθεια για την εμφάνιση των παιδιών στη δίκη για την κηδεμονία

Πατούλια Κατερίνα
Brangelina: Η αλήθεια για την εμφάνιση των παιδιών στη δίκη για την κηδεμονία

Θα δούμε στο εδώλιο τα παιδιά των Brangelina;

H δίκη ανάμεσα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους θα φέρει στην θέση του μάρτυρα πολύ κόσμο αλλά όλοι ανυπομονούν να δουν τι θα πουν τα ίδια τα παιδιά του ζευγαριού.

Έχουν περάσει άλλωστε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από την ημέρα που η 45χρονη σήμερα Angelina Jolie και ο 56χρονος Brad Pitt αποφάσισαν να χωρίσουν αλλά η επιμέλεια για τα παιδιά τους δεν έχει ακόμα διευθετηθεί.

Το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο στο δικαστήριο πολύ σύντομα μιας και η Jolie επέμεινε στην 100% επιμέλεια των παιδιών ενώ ο Pitt ήθελε την κηδεμονία στο 50%/

Πάντως παρά τα όσα ακούγονται για την θέση των παιδιών στο δικαστήριο, το HollywoodLife εξασφάλισε τις λίστες των μαρτύρων και σε αυτές δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του 19χρονου Maddox, του 16χρονου Pax, της 15χρονης Zahara, της 14χρονης Shiloh αλλά ούτε και των 12χρονων σήμερα διδύμων Knox και Vivienne.

Όπως εξηγεί ο δικηγόρος διαζυγίων Raoul Felder τα παιδιά δεν λαμβάνουν μέρος σε τέτοιες δίκες, είτε οι γονείς είναι διάσημοι, είτε όχι αλλά αν είναι απαραίτητο γίνεται μια προσωπική συνέντευξη του δικαστή που θα αναλάβει την δίκη με κάθε παιδί ξεχωριστά.



Και παρόλο που τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού είναι σε ηλικία που μπορούν να καταθέσουν, μιας και το μίνιμουμ είναι τα 14 χρόνια, το ίδιο το δικαστήριο δεν επιθυμεί να φέρει τα παιδιά απέναντι στα δύο διαφορετικά στρατόπεδα στα οποία θα βρεθούν οι δύο ηθοποιοί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Όσο για το αν μπορεί η Angelina να πάρει τα παιδιά και να φύγει από την χώρα όπως είχε ακουστεί, οι δικηγόροι απαντούν και σε αυτό.