H πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη μετά τον γάμο και το ιδιαίτερο νυφικό

Πατούλια Κατερίνα
H πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη μετά τον γάμο και το ιδιαίτερο νυφικό

Έλαμπε η Ελεωνόρα στο νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη

Παρά τις φήμες των προηγούμενων ημερών για ακύρωση του γάμου της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου, η τραγουδίστρια άλλαξε τον τόπο του γάμου, έφυγε για τις Σπέτσες με τον καλό της, την οικογένειά της και λιγοστούς φίλους και παντρεύτηκε τελικά στις Σπέτσες.

Ελεονώρα και Σπύρος, γνωρίστηκαν στις αρχές του καλοκαιριού, μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον γνωστό δικηγόρο, μιας και είχε χάσει τον πατέρα του. Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός, στο Καλύτερα δεν γίνεται, η Σάννυ Μπαλτζή, μία από τις κουμπάρες του ζευγαριού, είχε προτείνει στον Σπύρο με τον οποίο είναι καλοί φίλοι να περάσει από το μαγαζί που εμφανιζόταν κι εκεί γνωρίστηκε με την Ελεονώρα.

Η χημεία μεταξύ τους ήταν ακαριαία, η πρώτη γάμου ήρθε μια εβδομάδα αργότερα και το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές και όρισε γρήγορα τον γάμο του. Κι ενώ η αρχική μείωση του αριθμού των καλεσμένων στο μυστήριο προβλημάτισε το ζευγάρι εξαιτίας της πανδημίας, τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να μην ακυρώση την τελετή αλλά να την πραγματοποιήσει κανονικά στο νησί των Σπετσών.

Σπύρος και Ελεονώρα πραγματοποίησαν χθες (9-10-2020) ένα πάρτι πριν τον γάμο και σήμερα έγινε η τελετή σε γραφικό εκκλησάκι των Σπετσών. Η Ελεονώρα πραγματοποίησε μάλιστα και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ένα στόρι στο οποίο πόζαρε με τον αγαπημένο της ενώ και οι δύο ήταν ντυμένη στα λευκά.

«Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιο της, αναφερόμενη φυσικά στις χιλιάδες ευχές που έχει δεχτεί.

Όσο για το γαμήλιο look της, η τραγουδίστρια προτίμησε ένα νυφικό με εντυπωσιακό ντεκολτέ δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και φόρεσε και πέπλο. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω: