Μαρία Μιχαλοπούλου: Κάνει yoga και το σώμα της είναι απλά θεϊκό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Μιχαλοπούλου: Κάνει yoga και το σώμα της είναι απλά θεϊκό

Δες απλά τις φωτογραφίες

Τη Μαρία Μιχαλοπούλου τη γνωρίσαμε πέρυσι τέτοιο καιρό μέσα από το reality μοντέλων του Star, Greece’s Next Top Model. Η Μαρία ήταν το outsider του διαγωνισμού, ένα κορίτσι από την επαρχία, με όνειρα και ελπίδες, και καθόλου γνώσεις, που κατάφερε να πετύχει έστω και κατά το ήμισυ τον στόχο της. Τερμάτισε τέταρτη και κάπως έτσι η αγρότισσα που πουλούσε μήλα στον πάγκο του πατέρα της στη λαϊκή, μας έχει χαρίσει σήμερα κάποιες φανταστικές φωτό από δουλειές της.

Ουκ ολίγες φορές έχει γίνει έρμαιο στα σχόλια των haters για το κορμί της, τα κιλά της και τις φωτογραφίες που ανεβάζει, εκείνη όμως πάντα τους βάζει στη θέση τους απαντώντας τους όπως ακριβώς τους αρμόζει. Οι φωτογραφίσεις και οι δουλειές που έχει κάνει είναι πραγματικά φανταστικές και σίγουρα όταν την είδαμε στις οντισιόν πέρυσι σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη.

Οι φωτογραφίες της είναι μία και μία, και αυτό που είναι άξιο σχολιασμού, όχι αρνητικού, είναι το σώμα της και το πόσο άψογα το διατηρεί. Η Μαρία το διάστημα αυτό ακολουθεί μαθήματα yoga και θα πάθεις πλάκα μόλις δεις τις στάσεις που μαθαίνει με τη δασκάλα της και με πόση επιτυχία τις βγάζει σε πέρας.

Το κορμί της δε στις εν λόγω φωτογραφίες είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Απίστευτα γυμνασμένη και καλλίγραμμη οι yoga poses της Μαρίας είναι το highlight της ημέρας. Από εμάς είναι «ναι».