Η στενοχώρια του Πρίγκιπα George: Για ποιο λόγο παρακαλούσε κλαίγοντας τον πατέρα του;

Η στενοχώρια του Πρίγκιπα George: Για ποιο λόγο παρακαλούσε κλαίγοντας τον πατέρα του;

H εξομολόγηση του William. 

Μπορεί να είναι Πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας, αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι είναι πάνω απ’ όλα δεν είναι πατέρας με την ψυχική υγεία των παιδιών του (και όχι μόνο) να είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ο λόγος για τον Πρίγκιπα William, ο οποίος καλεσμένος σε εκπομπή, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό προσπαθεί πολύ σκληρά να διατηρήσει την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα παιδιά του, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέρνει πάντα.

Μοιράστηκε λοιπόν μία ιστορία, με πρωταγωνιστή τον μεγάλο του γιο, Πρίγκιπα George, προκειμένου να δείξει ότι τα παιδιά έχουν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και δεν μένουν ανεπηρέαστα από όσα συμβαίνουν στον κόσμο, ακόμα κι αν είναι μέλη βασιλικής οικογένειας.

«Παρακολουθούμε αρκετά συχνά με τα παιδιά τα ντοκιμαντέρ του David Attenborough τα οποία λατρεύουμε. Ωστόσο, την τελευταία φορά που το κάναμε, το θέαμα και οι αλήθειες που παρουσιάστηκαν ήταν αρκετά σκληρές, με αποτέλεσμα ο George να ταραχτεί ιδιαίτερα και να με παρακαλέσει να το κλείσω», είπε προβληματισμένος ο William.

«Zoύμε στιγμές που δεν μπορούμε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι, αλλά παράλληλα ανησυχούμε για τα παιδιά μας και τη σχέση τους με τον κόσμο και το περιβάλλον. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα και δεν θέλεις να είσαι εσύ αυτός που τα απογοητεύει», συνέχισε.

Δες την παρακάτω gallery: