Conchata Ferrell: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός του Two and a half Men

Πατούλια Κατερίνα
Conchata Ferrell: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός του Two and a half Men

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 77 της χρόνια 

Τα social media και οι συμπρωταγωνιστές της, αποχαιρετούν μια μορφή της αμερικάνικης τηλεόρασης, την απίθανη και μεγαλειώδη Berta.

Η σπουδαία ηθοποιός Conchata Ferrell έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

Η ηθοποιός, ήταν η πιο σπουδαία πινελιά στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Two and a Half Men και οι τηλεοπτικοί της διάλογοι με τον Charlie Sheen θα μείνουν στην ιστορία.

Οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό να έχει φύγει από τη ζωή τον Αύγουστο μετά από καρδιακή προσβολή αλλά οι φήμες είχαν διαψευστεί. Τελικά, η τηλεοπτική Berta έφυγε από την ζωή την Δευτέρα, 12/10/2020 στο νοσοκομείο Sherman Oaks της Καλιφόρνια.

Η Ferrell είχε προταθεί τρεις φορές για βραβείο Emmy, ενώ όλοι της οι συμπρωταγωνιστές στο Two and a Half Men την αποχαιρέτισαν συγκινημένοι στα social media.

Ο 55χρονος Cryer έγραψε στο Twitter:



«Ήταν ένας πανέμορφος άνθρωπος. Κλαίω για την γυναίκα αυτή που θα μου λείψει αλλά και για την χαρά μου μου έφερνε. Είμαι χαρούμενος που μοιράστηκα την σκηνή μαζί της και θα θυμάμαι κάθε λεπτό μέχρι να βρεθούμε ξανά».

«Μια ψυχούλα, μια αυθεντική φίλη, είμαι σοκαρισμένος από την απώλεια. Berta, ο τρόπος που μας πρόσεχες ήταν αξιοσέβαστος».

Τον Ιούλιο, η Ferrell είχε μεταφερθεί από την κλινική που νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας.