The Crown: Το official trailer είναι εδώ, και μόλις το δεις θα ανατριχιάσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Crown: Το official trailer είναι εδώ, και μόλις το δεις θα ανατριχιάσεις

Η Diana κλέβει την παράσταση

Μετά την άφιξη της 3ης σεζόν του Crown στο Netflix το περασμένο φθινόπωρο, οι θαυμαστές ανυπομονούσαν γιατην τέταρτη σεζόν - και την πολυαναμενόμενη άφιξη της πριγκίπισσας Diana. Καθώς η βασιλική οικογένεια μπαίνει στη δεκαετία του 1980, οι fans μπορούν να περιμένουν να δουν περισσότερα από την πριγκίπισσα (και τον πρίγκιπα) της Ουαλίας και τη δυναμική της βασίλισσας με την πρωθυπουργό Margaret Thatcher στα επερχόμενα επεισόδια.

Σε έναν μήνα και μία ημέρα ακριβώς κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς και δεν θα σου το κρύψουμε η ανυπομονησία μας είναι τεράστια. Οι πρώτες εικόνες με την Diana και τον Κάρολο έχουν ήδη κυκλοφορήσει και νιώθουμε ήδη πως βιώνουμε μαζί τους τον royal έρωτα. Η Emma Corrin που θα υποδυθεί τη θλιμμένη πριγκίπισσα είναι πραγματικά σωσίας της θα λέγαμε και είμαστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα είναι αν μη τι άλλο συγκλονιστικό.

«Νιώθω κάτι περισσότερο από ενθουσιασμό και τιμή που βρίσκομαι στο Crown για την τέταρτη σεζόν του», είπε σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από το Netflix. «Έχω κολλήσει στο σόου από το πρώτο επεισόδιο και πιστεύω ότι τώρα που συμμετέχω σε αυτήν τη φανταστική σειρά είναι απλώς σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Diana ήταν ένα είδωλο και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και εμπνευσμένη. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να την εξερευνήσω μέσω της γραφής του Peter Morgan είναι η πιο εξαιρετική ευκαιρία και θα προσπαθήσω να τη δικαιώσω», είχε πει σε δηλώσεις της η ηθοποιός.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε εχθές το βράδυ, βλέπουμε περισσότερα πλάνα της Diana, αλλά και σκηνές με τον Κάρολο, που πραγματικά μας έκαναν να ανατριχιάσουμε. Δες το trailer παρακάτω κι ετοιμάσου να νιώσεις κι εσύ, το δέος και την ανυπομονησία.