GNTM 3: Δεν φαντάζεσαι ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Σήφη-Μαρινέλλας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Δεν φαντάζεσαι ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Σήφη-Μαρινέλλας

Αλήθεια δεν το περιμένεις

Πριν απο μερικές εβδομάδες μάθαμε πως μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model έχει δημιουργηθεί ήδη το πρώτο ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενους. Όσο μπορείς δηλαδή να δημιουργήσεις μία σχέση σε ένα σπίτι που υπάρχουν κάμερες κι άλλα τόσα άτομα γύρω σου. Οι δύο αυτοί παίκτες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ο Σήφης με τη Μαρινέλλα, τα δύο παιδιά που έχουν έρθει από την Κρήτη.

Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν κι άλλα κοινά εκτός από την καταγωγή και αυτό είναι κάτι που τους έχει φέρει κοντά. Ωστόσο όταν η είδηση για το ζευγάρι αυτό έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε επίσης αναφερθεί, πως θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Και το τρίτο πρόσωπο αυτό αποκαλύφθηκε χθες εκ νέου στην εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Ο Νίκος Γεωργιάδης που είχε το σχετικό ρεπορτάζ λοιπόν, ανέφερε πως υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους και δεν είναι κορίτσι. Ένα άλλο αγόρι διεκδικεί τη Μαρινέλλα και θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις ποιος είναι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και χωρίς να είναι γνωστό εάν θα το δούμε στις οθόνες μας ή όχι ο Σήφης θα δει τη Μαρινέλλα στην κουζίνα με το έτερο αγόρι να ανταλλάζουν κάτι σαν πεταχτό φιλί.

Η Μαρινέλλα μάλλον θα βρεθεί σε κάποιου είδους δίλημμα και παραμένει άγνωστο το αν και ποιον θα επιλέξει εν τέλει. Δες παρακάτω στη gallery ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο.

Κλείνοντας να σου πούμε βέβαια πως έχουμε προβληματιστεί αρκετά, γιατί θυμόμασταν πως το τρίτο πρόσωπο είχε σχέση προτού μπει στο σπίτι του GNTM.