Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση φέτος

Πατούλια Κατερίνα
Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση φέτος

Όσα αποκάλυψε η Βάσω

Η Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζεται στις 19 Οκτωβρίου να σβήσει 41 κεράκια στην τούρτα της αλλά η ηθοποιός, είναι φέτος πιο όμορφη και ξεκούραστη από ποτέ.

Η Λασκαράκη που την φετινή σεζόν αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, εξήγησε τι ακριβώς πήγε στραβά στις φήμες που την ήθελαν παρουσιάστρια εκπομπής στον Alpha και γιατί τελικά δεν την βλέπουμε πουθενά φέτος.

«Φέτος ένιωσα έτοιμη ότι πρέπει να το κάνω. Τελικά κάτι μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν κάτι που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει.

Είναι μια χρονιά που ήρθαν τα πράγματα έτσι, που είχα πει από πέρσι ότι θα κάτσω. Έγινε η πρώτη επαφή που δεν ευδοκίμησε (για την παρουσίαση) και μετά τα σίριαλ που μου πρότειναν είχαν όλα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Φέτος όμως λόγω κορονοϊού δεν θα μπορούσα να ταξιδεύω όπως πέρσι που ήμουν διαρκώς σε ένα αεροπλάνο.

Ήθελα να ξεκουραστώ, ήθελα να βλέπω τον άντρα και το παιδί μου, αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός ίσως το σκεφτόμουν να πηγανοέρχομαι. Αλλά επειδή δούλεψα μετά την καραντίνα και είδα πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα, με τα τεστ συνεχώς, είπα ότι θέλω να πάω να ξεκουραστώ και βλέπουμε.



Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση, η ηθοποιός εξήγησε:

«Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή, επειδή 14 χρόνια στην Αθήνα και 12 συνεχόμενα χρόνια τώρα, πλην των 10 μηνών με την Εύα μωρό, δεν είχα ξεκουραστεί».
Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά της και να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.