Έρχεται νέο βιβλίο από την ίδια την Angelina Jolie και ο σκοπός του είναι αυτός

Πατούλια Κατερίνα
Έρχεται νέο βιβλίο από την ίδια την Angelina Jolie και ο σκοπός του είναι αυτός

H Angelina στο στοιχείο της

Μπορεί να έχει να διαχειριστεί έξι παιδιά και μια δίκη για την επιμέλειά τους με τον πρώην σύζυγό της, όμως η Angelina Jolie ετοιμάζει κάτι ακόμα.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να δει εκτυπωμένο το πρώτο βιβλίο της σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία. Το εν λόγω βιβλίο επικεντρώνεται στο να διδάξει τις νεότερες γενιές τα ακριβή δικαιώματά τους, ειδικά όταν βρίσκονται μπροστά σε περιβάλλον αδικιών.

Από την ελευθερία λόγου, τις φυλετικές διακρίσεις, τα δικαιώματα που αφορούν στο περιβάλλον, το βιβλίο Know Your Rights (And Claim Them) έχει ως σκοπό να βοηθήσει πρακτικά τα παιδιά να διεκδικήσουν το δίκιο του με νόμιμο τρόπο και να τα ενδυναμώσει.

Όταν ξέρεις πώς να διεκδικήσεις το δίκιο σου και όσα πιστεύεις, μπορείς να προστατεύσεις και τον εαυτό σου, φέρεται να υποστηρίζει στην έκδοση αυτή η 45χρονη σήμερα Jolie.

Το βιβλίο θα εκδοθεί από την Anderson Press και απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ανθρώπους μέχρι 18 ετών και θα έχει ως θεματικές σημεία όπως τα fake news, τα δικαιώματα κόντρα στην βία και την ελλιπή πληροφόρηση.

Η Jolie πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των νέων μετά τις διαδηλώσεις του κινήματος Black Lives Matter νωρίτερα μέσα στο 2020.

Η Αngelina δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα, η νεολαία είναι έτοιμη να συμμετέχει και να παλέψει. Αλλά πολλά παιδιά παλεύουν με την ελλιπή ή λανθασμένη πληροφόρηση από τους ενήλικες, το γεγονός πως δεν ξέρουν τα δικαιώματά τους, την έλλειψη γνώσης στο πώς θα χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους, στην χώρα τους ή στις συνθήκες ζωής τους».