Εσύ θυμόσουν πως ο Παναγιώτης του GNTM 3 είχε πάει στο X-Factor;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εσύ θυμόσουν πως ο Παναγιώτης του GNTM 3 είχε πάει στο X-Factor;

Το βίντεο που δεν θυμόσουν

Το Greece’s Next To Model έχει έναν μήνα που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μέχρι στιγμής έχουμε αρκετά πράγματα δει, τα οποία είτε μας έχουν θυμίσει κάτι από το παρελθόν, είτε μας έχουν εξάψει την περιέργεια για τη συνέχεια. Μέχρι και τη Δευτέρα που μας πέρασε αυτό που περιμέναμε με αγωνία ήταν το makeover των παιδιών. Εν τέλει αυτό το παρακολουθήσαμε την Τρίτη, και ποια είμαστε έτοιμοι να δούμε τις νέες δοκιμασίες τους με το νέο look.

Προτού δούμε το makeover όμως, τη Δευτέρα αποχώρησε από τη δοκιμασία Rotten Royals, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος στις τελευταίες δοκιμασίες δεν είχε το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Κάπως έτσι φτάνοντας στο bottom two με τον Σήφη Φαραντάκη, είπε το αντίο στο σπίτι του GNTM και το reality και αποχώρησε.



Κοίτα όμως τι ανακαλύψαμε. Αν ο Παναγιώτης σου θύμιζε κάτι, και ήσουν 100% σίγουρη πως κάπου τον είχες δει ξανά, αλλά δεν θυμόσουν που, δεν έκανες λάθος. Ο Παναγιώτης Πέτσας το 2019 συμμετείχε στο X-Factor. Ναι, διαβάζεις πολύ καλά. Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο Παναγιώτης εμφανίστηκε στις οντισιόν του reality μουσικής, τραγουδώντας το «Είμαι Αλλού» από τις Μέλισσες, με τον Χρήστο Μάστορα να είναι στην κριτική επιτροπή.

Εκεί ήταν η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης μίλησε για την εμφάνισή του και ότι κάποτε ήταν 150 κιλά, κι ερχόμαστε στο 2020 που τον βλέπουμε να δοκιμάζει τις δυνατότητές του και στο GNTM boys & girls. Και μπορεί από το X-Factor να έφυγε με 4 όχι, μιας και είχε τσακωθεί με τις νότες, στο Greece’s Next Top Model και τις οντισιόν πέρασε, και το bootcamp, και στο σπίτι μπήκε.

Δες το βίντεο παρακάτω.