Η πρόσφατη φωτό της Suri Cruise στο Instagram της μαμάς της θα σε εκπλήξει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρόσφατη φωτό της Suri Cruise στο Instagram της μαμάς της θα σε εκπλήξει

Σίγουρα αυτή είναι η Suri;

Η Katie Holmes και η Suri Cruise έχουν έναν απίστευτα στενό δεσμό και κατά τη διάρκεια της πανδημίας βρήκαν δημιουργικούς τρόπους για να απασχολούνται. Ένας από αυτούς ήταν και το ότι κάθισαν κι έφτιαξαν παντελόνια και μπλουζάκια με τη μέθοδο tie-dye και τα παρουσίασαν μαζί σε μια φωτό στο Instagram, στην οποία μας πήρε κάποιους μήνες για να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή δίπλα στην Katie ήτα η Suri.

Τη φωτογραφία λοιπόν με τα diy tie-dye ρούχα που έφτιαξαν, ένα μπλουζάκι σε ροζ αποχρώσεις και ένα παντελόνι σε μπλε, την ανέβασε η Katie Holmes τον Μάιο. Όμως αλήθεια σου λέμε ούτε που καταλάβαμε πως το κορίτσι δίπλα της με τα πανύψηλα πόδια και το φανταστικό κορμί είναι η 14χρονη Suri Cruise.

Οι fans βέβαια ήταν κάπως πιο παρατηρητικοί και αμέσως σχολίασαν ρωτώντας εάν η καλλίγραμμη κοπέλα δίπλα είναι η Suri. Πολλοί ήταν αυτοί που ήταν σίγουροι εξ αρχής για την 14χρονη, και στην άλλη πλευρά ήμασταν κι εμείς που δεν πήγε καν το μυαλό μας πως η κοπέλα δίπλα της είναι η κόρη της. Μήπως όμως φταίει και το γεγονός πως δεν βλέπαμε το πρόσωπό της;

Μάλλον όχι, χρειαζόταν απλά λίγη περισσότερη παρατηρητικότητα, γιατί αν ρίξεις μια ματιά στις φωτό της ηθοποιού στο Instagram θα δεις πως πριν από αυτή υπάρχει μια φωτό της Suri που είναι γυρισμένη πλάτη και φορά το ίδιο tie-dye μπλουζάκι. Είναι απίστευτο το πόσο έχει ψηλώσει το κορίτσι αυτό, αλλά θα μας πεις δεν είχε να που να μοιάσει; Ίδια η μαμά της, σε αυτό το χαρακτηριστικό τουλάχιστον.