Το μήνυμα του John Legend για το παιδί που έχασε τον κάνει τον καλύτερο πατέρα

Πατούλια Κατερίνα
Το μήνυμα του John Legend για το παιδί που έχασε τον κάνει τον καλύτερο πατέρα

O καλύτερος σύντροφος στον κόσμο

Στις 30 Σεπτέμβρη, η Chrissy Teigen και ο John Legend αποκάλυψαν στο Instagram την απώλεια του τρίτου τους παιδιού.

Η Teigen, μετά από εβδομάδες στο κρεβάτι και με έναν πλακούντα που αιμορραγούσε, γέννησε τελικά στους έξι μήνες κύησης τον γιο της Jack ο οποίος έφυγε από τη ζωή άμα τη γέννησή του.

Το post της Chrissy έχει πάνω από 11 εκατομμύρια likes και η χθεσινή ημέρα μνήμης στις μητέρες που έχουν νιώσει την απώλεια ενός παιδιού, έκανε την εμφάνιση του συζύγου της John Legend, στα βραβεία Billboard ακόμα πιο σημαδιακή και συγκινητική.

Ο Legend, μετά την εμφάνισή του έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για το παιδί που έχασε και το αφιέρωσε στη σύζυγό του, φανερώνοντας την ποιότητά του ως άνθρωπος, ως σύντροφος και ως πατέρας.



«Αυτή η εμφάνιση είναι αφιερωμένη στην Chrissy. Σε αγαπώ και νιώθω ευγνώμων για την οικογένειά μας. Έχουμε βιώσει τα καλύτερα και τα χειρότερα μαζί. Το να σε βλέπω να κυοφορείς τα παιδιά μας ήταν συγκινητικό και ταπεινό. Απορώ με την δύναμη που έδειξες στην πιο δύσκολη στιγμή, τι δώρο είναι το να μπορείς να φέρνεις μια ζωή στον κόσμο. Βιώσαμε το θαύμα, την χαρά και την δύναμη αυτού του δώρου και τώρα νιώθουμε την εγγενή ευθραυστότητα. Έγραψα αυτό το τραγούδι γιατί έχω την πίστη πως όσο περπατάμε στην γη, θα κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου σε κάθε δάκρυ, σε κάθε πάνω και κάτω, σε κάθε δοκιμασία. Υποσχεθήκαμε τη μέρα του γάμου μας, πριν επτά χρόνια πως κάθε δοκιμασία θα μας κάνει πιο ισχυρούς, αχώριστους. Η αγάπη μας θα παραμείνει, δεν θα διαλυθούμε ποτέ, ευχαριστούμε όλους όσοι μας στέλνουν προσευχές, ευχές, λουλούδια, κάρτες, λέξης αγάπης και συμπάθειας. Τις νιώθουμε και εκτιμούμε την αγάπη και την στήριξή σας πιο πολύ απ’ ότι ξέρετε. Περισσότερο απ’ όλα, ευχαριστούμε τις οικογένειες που μοιράστηκαν μαζί μας τις δικές τους ιστορίες, που βιώσαν αυτόν τον πόνο, με σιωπή. Είναι μια λέσχη αυτή που κανείς δεν θέλει να μπει, αλλά είναι καλό να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος. Η Chrissy έχει πολλά να πει όταν θα είναι έτοιμη. Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που μας στέλνετε».