Η Σίσσυ με αγορίστικο κούρεμα και πλατινέ μαλλιά: Ένας άντρας η αιτία!

Η Σίσσυ με αγορίστικο κούρεμα και πλατινέ μαλλιά: Ένας άντρας η αιτία!

Ένας άντρας η ατιία στην αλλαγή των μαλλιών

Την εβδομάδα αυτή, μια δήλωση της Βίκυς Καγιά είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Η κριτής του GNTM μιλώντας στους παίκτες του ριάλιτι μοντέλων για τις αλλαγές που έκαναν στα μαλλιά τους.

Εκεί, η Καγιά είχε τονίσει πως έβαψε τα μαλλιά της φραουλί για μια δουλειά και έτσι απέκτησε το πρώτο της σπίτι. Με αφορμή την δήλωση αυτή, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε σήμερα για την δική της αλλαγή όχι για χάρη κάποιας δουλειάς αλλά για έναν άντρα.

Η Χρηστίδου μας έδειξε μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν στο πλευρό του αδερφού της, στην οποία και ποζάρει με αγορέ κούρεμα και ξανθιά πλατινέ μαλλιά. Φυσικά η παρουσιάστρια είναι αγνώριστη και χρειάστηκε να εξηγήσει η ίδια την ιστορία πίσω από το λουκ αυτό.

Όπως τόνισε η Σίσσυ, ήταν η πρώτη φορά που είχε κάποιο αγόρι σε νεανική ηλικία κι εκείνο το αγόρι είχε εμμονή με την Ρέα Τουτουντζή.

Κι επειδή η ίδια ήθελε τόσο πολύ το αγόρι αυτό, αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της, ακριβώς ίδια με εκείνα του διάσημου μοντέλου για να κερδίσει την καρδιά του αγαπημένου της.

Η Σίσσυ τόνισε με χιούμορ, πως μέχρι να μακρύνουν ξανά τα μαλλιά, ο δεσμός με το αγόρι εκείνο είχε τελειώσει.



Δες την φωτογραφία παρακάτω