Δε φαντάζεσαι το λόγο για τον οποίο έχει υποστεί bullying η Lily Collins

Δε φαντάζεσαι το λόγο για τον οποίο έχει υποστεί bullying η Lily Collins

H αλήθεια είναι ότι η ζωή πάντα μας εκπλήσσει!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αυτές τις μέρες είναι στην επικαιρότητα δύο νεαρές ηθοποιοί, με το όνομα Lily. Η μία είναι η Lily James, η οποία απασχολεί με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με παντρεμένο ηθοποιό, και η άλλη είναι η Lily Collins, η οποία είναι so hot right now, μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Emily in Paris» που σημειώνει τεράστια επιτυχία. Σε αυτό το θέμα λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη Lily η οποία ως γνωστόν είναι και κόρη του Phil Collins.

H Lily λοιπόν, δίνει την μία συνέντευξη μετά την άλλη, μιας και όπως είναι φυσικό, ο κόσμος θέλει να μάθει τα πάντα για τη νεαρή πρωταγωνίστρια.

Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις λοιπόν, αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο υπέστη bullying κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.

«Ήμουν το καινούριο κορίτσι με την περίεργη βαριά αγγλική προφορά, σε σχολείο του Los Angeles», είπε. «Γεννήθηκα στο Surrey της Αγγλίας, αλλά μετά το χωρισμό των γονιών μου, όταν ήμουν 5 ετών, μετακόμισα με την μητέρα μου στις ΗΠΑ. Τον πρώτο καιρό ένιωθα πολύ άσχημα με τα σχόλια των συμμαθητών μου για την προφορά μου, και θυμάμαι ότι προσπαθούσα πολύ να μιλήσω με αμερικάνικη προφορά. Τώρα, έπειτα από τόσα χρόνια που το ξανασκέφτομαι, θέλω πίσω την αγγλική μου προφορά», ολοκλήρωσε!

Η προφορά δεν είναι κάτι σαν το ποδήλατο; Όχι;