GNTM 3: Ο Βασίλης Μίχας «εισβάλλει» στο σπίτι & το Τwitter σχολιάζει τις polaroid του Αιμιλιάνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Ο Βασίλης Μίχας «εισβάλλει» στο σπίτι & το Τwitter σχολιάζει τις polaroid του Αιμιλιάνο

Ακόμη μια δόση γέλιου

Η καινούργια εβδομάδα ξεκινάει μόνο μόλις προβληθεί το νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Και το σημερινό είχε μια έκπληξη για τα παιδιά που έχουν παραμείνει μέσα στο σπίτι. Μετά το makeover είναι η πρώτη μέρα που βλέπουμε τα παιδιά με το νέο τους look και είναι αλήθεια πως δεν το έχουν συνηθίσει ιδιαίτερα όλοι ακόμη. Η Λία ακόμη κάνει αναγνωριστικές βόλτες μπροστά από τον καθρέφτη για να συνηθίσει το νέο της look, ενώ η Ειρήνη κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με την κουκούλα.

Ωστόσο αυτή η μέρα είναι κάπως διαφορετική για τα παιδιά. Μια απρόσμενη επίσκεψη είχαν τα εκκολαπτόμενα μοντέλα στο σπίτι του GNTM. Μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό στο σπίτι πήγε καλεσμένος κι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μίχας, που ξεκίνησε την καριέρα του από το μόντελινγκ.

Υπό τις οδηγίες του Βασίλη οι παίκτες πόζαραν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού για κάποιες polaroid φωτογραφίες, εκφράζοντας συναισθήματα όπως χαρά, θυμό, λύπη κ.ο.κ. Και αν υπήρχε κάποιος που σχολιάστηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο. Το Twitter δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το ύφος του παίκτη, κάνοντας τα πιο εύστοχα σχόλια.

Δες παρακάτω στο βίντεο τη συνάντηση με τον Βασίλη Μίχα και στη gallery τα tweets για την εμφάνιση του Αιμιλιάνο.