GNTM 3: Με τα ντισαβαντάζ του ο Αιμιλιάνο... χαντάκωσε κόσμο

GNTM 3: Με τα ντισαβαντάζ του ο Αιμιλιάνο... χαντάκωσε κόσμο

Μπορεί να μοιάζει «παιδική χαρά» η σημερινή δοκιμασία αλλά είναι πονοκέφαλος!

Έπειτα από μια απαιτητική φωτογράφιση και ένα πλατό όλο εκπλήξεις,οι διαγωνιζόμενοι αναζητούν τρόπους ξεκούρασης και ναι, σήμερα η παραγωγή φρόντισε για εκείνους. Με ένα φωτογραφικό παιχνίδι έρχονται όλοι ξανά κοντά, αφήνοντας πίσω τους κάθε ανταγωνισμό, και απολαμβάνουν αυτό το πρωτόγνωρο παιχνίδι για εκείνους. Το concept είχε τίτλο «sooo 2020». Δεν τα πήγαν και άσχημα έχουμε να σου πούμε. Έκαναν ομάδες, φωτογραφήθηκαν και ανέλαβαν ρόλους μοντέλων, art directors, φωτογράφων και κριτών με έμπνευση από καταστάσεις και ατάκες του σήμερα.

Η επιστροφή στην κανονικότητα και στους δύσκολους ρυθμούς του διαγωνισμού δεν άργησε και τα παιδιά συνήλθαν για τα καλά. Η σημερινή δοκιμασία θέλει τους παίκτες να πέφτουν από πολύ ψηλά, για μια φωτογράφιση... αλλού ντ' αλλού. Μπορεί να ακούγεται διασκεδαστική η διαδικασία φωτογράφισής τους, πίστεψέ μας όμως δεν είναι καθόλου, αντιθέτως είναι για γερά στομάχια, παρ' όλα αυτά ο νικητής ή η νικήτρια θα έχει την τύχη να είναι το πρόσωπο της αφίσας του πάρκου.

Τα παιδιά θα βρεθούν στον πανύψηλο-και άκρως τρομακτικό- πύργο του shock tower του Allou Fan Park και αμέσως μετά την πτώση τους πρέπει να ποζάρουν για το φακό του διακεκριμένου φωτογράφου Γιώργου Μαλεκάκη, όσο πιο αλλόκοτα μπορούν.

Μη ξεχνάς ότι νικητής του προηγούμενου πλατό ήταν ο Αιμιλιάνο ο οποίος μάλιστα και δυσκόλεψε, επιλεκτικά, τους συμπαίκτες του. Πριν την επίσημη ανακοίνωση του, στην παρέα του, είπε ότι θα δώσει το ντισαβαντάζ σε Λία, Παρασκευή και Τσεντολίνι. Το ντισαβαντάζ πάντως αφορά τρία άτομα που επέλεξε και θα έχουν μόλις 10 δευτερόλεπτα για να πετύχουν μια καλή λήψη. Όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν από ένα λεπτό. Ναι, οι άτυχοι είναι οι αυτοί που σου είπαμε.