Ο Λευτέρης Σουλτάτος σχολίασε φωτό της Χρηστίδου & ιδού τι συνέβη στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Λευτέρης Σουλτάτος σχολίασε φωτό της Χρηστίδου & ιδού τι συνέβη στο Instagram

Παρατήρησες το σχόλιο;

Μπορεί το 2020 να μην ήταν για όλους η αγαπημένη του χρονιά, υπάρχουν όμως κάποιοι που μας εντυπωσίασαν ιδιαίτερα φέτος. Και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από αυτούς τους ανθρώπους. Δε λέμε με σιγουριά πως το 2020 είναι η χρονιά της, ωστόσο κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό. Η παρουσιάστρια έχασε αρκετά κιλά αυτή τη χρονιά και τη θαυμάζουμε απίστευτα, γιατί εμείς από την καραντίνα κι έπειτα όλο παίρνουμε αντί να χάνουμε.

Όχι πως δεν μας άρεσε με τα παραπάνω κιλά βέβαια. Η Σίσσυ είναι μια απίστευτα όμορφη γυναίκα και όπως και να είναι, είτε με παραπάνω κιλά είτε όχι εμείς τη λατρεύουμε. Και αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι αυτές οι φανταστικές φωτογραφίες της, που κάθε τόσο βλέπουμε στο Instagram account της. Θες να είναι το χρώμα των μαλλιών της αυτό που μας εντυπωσιάζει, θες τα χαρακτηριστικά του προσώπου της; Η Σίσσυ είναι μια κούκλα και αυτό το ξέρουμε όλοι καλά.

Υπάρχει μάλιστα μια φωτογραφία της που ανέβασε πριν από περίπου μία εβδομάδα, η οποία εντυπωσίασε κι άλλους εκτός από τους fans της. Ένας από αυτούς ήταν και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Ναι ναι καλά διαβάζεις. Ο Λευτέρης Σουλτάτος σχολίασε τη φωτογραφία της Σίσσυ και εννοείται πως το σχόλιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο ανάμεσα στα άλλα.

Στη φωτογραφία η Σίσσυ ποζάρει με total black look και κρατώντας ένα ηλιοτρόπιο στα χέρια της, το οποίο έκανε φοβερή αντίθεση με τα μαλλιά της. Τι της έγραψε όμως ο σεφ και σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη στη φωτό;

Μπες στη gallery και δες.

DPG Network