Ξεκίνησε πόλεμος στο σπίτι του GNTM. Ατάκες «φωτιά» για αυτούς τους παίκτες

Ξεκίνησε πόλεμος στο σπίτι του GNTM. Ατάκες «φωτιά» για αυτούς τους παίκτες

Οι Campaign έδωσαν... στεγνά τους συμπαίκτες τους. 

Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, η ατμόσφαιρα μυρίζει... μπαρούτι. Αγόρια και κορίτσια έχουν βάλει στόχο να φτάσουν ως τον τελικό και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν τον τίτλο του Greece's Next Top Model πάση θυσία. Είναι γεγονός ότι οι εντάσεις δε σταματούν αντιθέτως σε κάθε επεισόδιο γίνονται πιο έντονοι από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, η αποχώρηση της Ειρήνης έφερε κοντά κάποιους και μακριά κάποιους άλλους. Η μια κλίκα παραμένει η ίδια, Ρασέλ, Δημοσθένης και Edward αποτελούν μια ομάδα, όπως και τα αγόρια του Campaign room, ενώ ο Τσεντολίνι με την Λία έγιναν... ένα.

Και όλα ξεκίνησαν με την «καλή» διάθεση της Ρασέλ, μιας και δεν κατάφερε να κοιμηθεί το βράδυ από τις φωνές των παιδιών στο δίπλα δωμάτιο.



Οι συζητήσεις τους μας έβαλαν αμέσως στο σωστό mood, εκείνο των παιδιών μέσα στο σπίτι, που ενώ φαίνεται να μην έχουν και τεράστιο πρόβλημα μεταξύ τους, όταν κλείνουν οι πόρτες των δωματίων τους στάζουν μέλι!

Εκείνοι που έγιναν θέμα συζήτησης πάντως ήταν κυρίως η Λία και ο Παναγιώτης Α.. Όπως ισχυρίστηκαν όλοι, τα δύο παιδιά δεν τηρούν τις προδιαγραφές για να είναι μοντέλα. Ποιοι είναι οι κανόνες που δεν ακολουθούν; Όπως τόνισαν στο σπίτι δεν είναι καθόλου πειθαρχημένοι και όπως φαίνεται δε δείχνουν να έχουν πάρει σοβαρά τις νέες συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουν σαν εκκολαπτόμενα μοντέλα.