Η Kim Kardashian γιόρτασε τα 40α της γενέθλια με ένα covid safety party

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian γιόρτασε τα 40α της γενέθλια με ένα covid safety party

Και αλήθεια μπράβο της

Στις 21 Οκτώβρη η Kim Kardashian έγινε 40 ετών και όλη η οικογένειά της, αλλά και φίλοι της ευχήθηκαν όπως ακριβώς έπρεπε. Η queen Kim μπήκε στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της και θα λέγαμε πως είναι στην καλύτερη φάση της. Οι συνθήκες τις οποίες όλοι βιώνουμε το μόνο που δεν επέτρεπαν στην Kim ήταν να γιορτάσει τα 40α της γενέθλια όπως ήθελε. Μας έχουν δείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πώς είναι τα πάρτι που διοργανώνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν εφικτό.

Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε εμείς. Γιατί για την Kim Kardashian τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η reality star γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως ακριβώς ήθελε και δεν παραβίασε κανένα απολύτως πρωτόκολλο ασφαλείας.

Σύμφωνα με αναφορές, το icon της ποπ κουλτούρας γιόρτασε το ορόσημο των 40 χρόνων πετώντας με περίπου 50 φίλους με ένα Boeing 777 σε ένα ιδιωτικό νησί στην Ταϊτή για μια εξαήμερη απόδραση. Ουάου! Οι επισκέπτες φέρεται να περιλαμβάνουν τους Kris Jenner, Corey Gamble, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Tristan Thompson, Kendall Jenner, Rob Kardashian, Scott και Mason Disick, και το NBAer Devon Booker, στους οποίους δόθηκαν κλειδιά για τις δικές τους ιδιωτικές βίλες στην παραλία.

Ενώ ο όγκος των προσκεκλημένων έφτασε στις 20 Οκτωβρίου - μια ημέρα πριν από την πραγματική ημέρα γενεθλίων της Kimmy - ο Kanye West έφτασε την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου αφού μαγνητοσκοπήθηκε το podcast του Joe Rogan στο Austin του Τέξας και «πέρασε τις τελευταίες ημέρες του ταξιδιού με την Kim και τους φίλους της», σύμφωνα με το TMZ.

Ενώ η γιορτή ήταν αναμφισβήτητα πλούσια, ήταν επίσης ασφαλής. Πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι η σταρ επέλεξε ένα νησί που δεν είχε περιπτώσεις COVID-19 και είχε ζητήσει από όλους τους καλεσμένους της να κάνουν καραντίνα για δύο εβδομάδες πριν από το ταξίδι και να κάνουν πολλά τεστ.

Αλήθεια περίμενες η Kim να μη γιορτάσει τα 40 της με κάποιον τρόπο;

Δες στη gallery φωτό από το party.