Μετά τους Meghan-Harry, ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι κάνει τη ζωή του… ντοκιμαντέρ

Μετά τους Meghan-Harry, ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι κάνει τη ζωή του… ντοκιμαντέρ

Και κάτι μας λέει ότι αυτό το πρόγραμμα δεν θα σου περάσει αδιάφορο!

Σίγουρα η πανδημία και οι ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν αντίκτυπο σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ένας από αυτούς φυσικά, είναι και η ψυχαγωγία, ή για την ακρίβεια η διασκέδαση. Με το… «έξω» να γίνεται όλο και πιο δύσκολο, και η παραμονή στο σπίτι να γίνεται κανονικότητα, όλοι μας έχουμε επενδύσει σε σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και αγώνες, μπας και βγει ο χειμώνας αναίμακτα.

Την τάση αυτή, την έχουν αφουγκραστεί όσοι ασχολούνται με το θέαμα, την τηλεόραση και γενικά τις υπηρεσίες, και έχουν θα λέγαμε… οργιάσει δημιουργικά, ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν στον έγκλειστο τηλεθεατή, την καλύτερη παρέα.

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος για τον οποίο τον τελευταίο καιρό, εκτός από πολλές εγκυμοσύνες, έχουμε και πολλά τηλεοπτικά προγράμματα. Ταινίες, σειρές, reality, shows, ντοκιμαντέρ… Γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Ένα από αυτά που την τράβηξε λοιπόν, είναι και το επικείμενο ντοκιμαντέρ με επίκεντρο της ζωή του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle! Oι θαυμαστές του ζευγαριού ανυπομονούν φυσικά μιας και θέλουν να μάθουν τα πάντα για τους δύο επαναστάτες του Παλατιού.

Και αφού έκλεισαν το ένα ζεύγος… υπάρχει και δεύτερο που θα κάνει την ζωή του ντοκιμαντέρ στο Νetflix και αυτό δεν είναι άλλο από το ζεύγος Beckham! Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα επικεντρώνεται στον David με μία κάμερα να τον ακολουθεί παντού, ενώ θα μάθουμε και πολλά για τα πρώτα χρόνια της σχέσης του με τη Victoria. Φυσικά, θα εμφανίζεται και όλη η υπόλοιπη οικογένεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτό που ξεχάσαμε να αναφέρουμε, είναι ότι η συμφωνία του David, αξίζει 16 εκατομμύρια λίρες!!! Πιες λίγο νεράκι τώρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Δες την παρακάτω gallery: