Μπορείς να φανταστείς τι γιόρτασαν χτες η Λασκαράκη με τον Σουλτάτο;

Μπορείς να φανταστείς τι γιόρτασαν χτες η Λασκαράκη με τον Σουλτάτο;

Η ηθοποιός τρόλαρε αυτό που έκαναν.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια στην εγχώρια showbiz που έχουν τραβήξει τα βλέμματα του κοινού. Celebrities που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των fans τους, όχι μόνο με τα επαγγελματικά τους, αλλά κυρίως με τα προσωπικά, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστοι είναι. Πράγματι, πολλά couples το κάνουν και χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στο Instagram για να μοιραστούν τις αντίστοιχες φωτογραφίες και τα βίντεο με τα ντοκουμέντα.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια. Από τις πρώτες κιόλας φορές που τους είδαμε μαζί μπορούσαμε να καταλάβουμε πόσο ταιριαστοί έδειχναν και οι αναρτήσεις τους στο Instagram απλώς επιβεβαίωναν κάθε φορά αυτό που ήδη γνωρίζαμε.




Ένα από τα ωραία αυτού του couple είναι ότι δεν έχει κανένας από τους δύο πρόβλημα να τρολάρει τον άλλο. Χτες, για παράδειγμα, ο σεφ έκανε ένα story με μία φωτογραφία της συζύγου του και πάνω σε αυτήν έγραψε μία ευχή, αποκαλύπτοντάς μας ότι γιόρτασαν ένα έθιμο των ημερών που, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει δυναμικά την άφιξή του στη χώρα μας.

Η Λασκαράκη και ο Σουλτάτος απέδειξαν ξανά πόσο cool είναι και μπορείς να δεις τα stories τους στην παρακάτω gallery.