Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Η ηθοποιός δεν είχε δημοσιοποιήσει ποτέ ξανά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από 54χρονο γνωστό ηθοποιό. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Πυρπασόπουλου «Συν Γυναιξί» και έκανε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις για τη ζωή της. Γενικώς, η ηθοποιός προτιμά να απασχολεί με τη δουλειά της και όχι να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Αυτήν τη φορά όμως, φάνηκε, πως κρατούσε μέσα της, για χρόνια, κάτι πολύ δυσάρεστο αλλά και σημαντικό.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφό της, στα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός.

«Μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική. Ήμουν 18, τότε, αυτός 54 και είχαμε πει ένα γεια και ένα χάρηκα. Όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω για να φύγω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Κάνω ώπα»!

«Από που το πήρε αυτό το vibe γιατί δεν μιλήσαμε καν! Με ποιο δικαίωμα αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι; Του λέω όχι και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει, «σου ζητώ χίλια συγνώμη απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί, ξέρεις... Ότι τύπου αυτός ήταν γνωστός θα γινόταν κάτι και μετά θα με βοηθούσε κάπως».

«Δε σκέφτηκα ούτε ένα λεπτό να το αναφέρω στην παραγωγή», συμπλήρωσε η ηθοποιός. Δεν ήταν για εκείνη μία τραυματική εμπειρία, αλλά κάτι που τη σόκαρε.