Το twitter «δίκασε» για τα καλά το μάθημα πασαρέλας του GNTM

Το twitter «δίκασε» για τα καλά το μάθημα πασαρέλας του GNTM

Πρέπει να δεις τα σχόλια αμέσως!

Η αποχώρηση της Παρασκευής αναμφισβήτητα έδωσε σε όλους τους διαγωνιζόμενους αυτοπεποίθηση και ίσως αυτό να αποβεί μοιραίο στη σημερινή δοκιμασία. Όλοι ήθελαν στη θέση της να είναι η Ρασέλ ωστόσο δεν ήταν η στιγμή να φύγει από το σπίτι. Σε άλλα νέα μάθε πως και αυτή η μέρα ξεκίνησε με το σπίτι του Greece's Next Top Model να είναι χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα ξανά.

Ο Αιμιλιάνο για ακόμη μια φορά έχει κερδίσει το αβαντάζ και όπως όλοι πιστεύουμε η τακτική του αυτή τη φορά θα είναι μεθοδική και μάλλον, αποτελεσματική.
Αντρέας - Edward έχουν σίγουρα μπει στο μάτι όλων μιας και είναι δύο παίκτες δυναμικοί, με άψογες προοπτικές και εξεταστικές λήψεις και αναμένουμε να δούμε αν θα είναι οι δυο τους στο στόχαστρο του Αιμιλιάνο.

Το σημερινό μάθημα θέλει coach Καράβα και Βίκυ Καγιά σε ρόλους δασκάλων. Τα παιδιά θα μάθουν επιτέλους ποιο είναι το σωστό και επαγγελματικό περπάτημα πάνω στην πασαρέλα. Φυσικά υπήρχαν ακόμη και εκεί πηγαδάκια που σχολίαζαν συμπαίκτες αλλά δε βαριέσαι, είναι ένας διαγωνισμός αυτός.



Τι νόμιζες όμως, μόνο εκείνοι θα σχολιάζουν το περπάτημα και το concept του cat walk; To Twitter σύσσωμο έπεσε πάνω τους και πρέπει να σου πούμε ότι τα σχόλιά τους είναι τα πιο εύστοχα σχόλια που έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό. Εν τω μεταξύ οι παρομοιάσεις πασαρέλας με lockdown έγιναν οι αγαπημένες μας.

Δες στη gallery τα tweets.