Μαρία Μιχαλοπούλου: «Όταν βγήκα από το GNTM το σοκ ήταν τεράστιο»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Μιχαλοπούλου: «Όταν βγήκα από το GNTM το σοκ ήταν τεράστιο»

Οι δηλώσεις της Μαρίας μας προβλημάτισαν

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ή αλλιώς η αγρότισσα όπως έχει μείνει σε όλους να την αποκαλούν ήταν μία από τις κοπέλες που ξεχώρισε ιδιαίτερα στο περσινό Greece’s Next Top Model. Κανείς δεν το περίμενε από την αρχή, όμως η Μαρία κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό αφού αποχώρησε τέταρτη από το παιχνίδι διαψεύδοντας έτσι όσους την ήθελαν να αποχωρεί από νωρίς και κάνοντας περήφανους όλους όσους πίστεψαν σε εκείνη.

Κι ενώ έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος αντιλαμβανόμαστε πως πέρα από τα social media δεν την έχουμε δει κάπου αλλού πρόσφατα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι εχθές το βράδυ που η Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήταν η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το GNTM, και η χαρά μας που την είδαμε απίστευτη.

Το κορίτσι αυτό ήταν από τα αγαπημένα μας και θαυμάσαμε την πορεία της προς τον τελικό. Εχθές μεταξύ άλλων μίλησε για το φετινό GNTM και ότι θα ήθελε να μπει έστω και για λίγο, είπε όμως και κάποια πράγματα για το reality μοντέλων, τα οποία αλήθεια δεν τα περιμέναμε.

«Είχα άγχος τι θα πουν οι συγχωριανοί μου στον πατέρα μου, μην με κουτσομπολέψουν. Όταν όμως βγήκα από το GNTM και πήγα στο χωριό, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Υπήρχαν φυσικά πάρα πολλοί που δεν μου είχαν μιλήσει μέχρι τότε ποτέ και βρήκαν ευκαιρία να μου μιλήσουν.

Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν πεντέμισι μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από πεντέμισι μήνες ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου.

Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία», ανέφερε η Μαρία και μπορείς να δεις και να ακούσεις όλα όσα είπε στο βίντεο παρακάτω. Παρεμπιπτόντως ήταν μια κούκλα έτσι;