Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει αμακιγιάριστη και στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει αμακιγιάριστη και στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα

Και είναι πραγματικά τόσο όμορφη

Και δυστυχώς αυτό που όλοι φοβόμασταν συνέβη. Το δεύτερο lockdown είναι προ των πυλών και κάπως έτσι απότομα η διάθεση της Πέμπτης χάλασε και αρχίσαμε να τα βλέπουμε ξανά όλα μαύρα. Και η αλήθεια είναι πως το συναίσθημα αυτό είναι και κάπως αναπόφευκτο, όταν ξέρεις πως θα κλειστείς και πάλι μέσα στο σπίτι και δεν θα μπορείς να βγεις ούτε για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κι ενώ ξέρουμε πως όλο αυτό συμβαίνει για καλό μια αναστάτωση τη νιώθουμε. Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο βρήκε τον τρόπο να μας μεταδώσει το θετικό και αισιόδοξο μήνυμα της ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram account της. Σε μορφή story λοιπόν, η Δούκισσα ανέβασε μια φωτό στην οποία ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη και είναι μια αληθινή κούκλα.

Έχοντας ελεύθερα τα μακριά πλούσια ξανθά μαλλιά της και χωρίς ίχνος make up, λίγη ώρα μετά το διάγγελμα η παρουσιάστρια ανέβασε την φωτογραφία της και αρκέστηκε μόνο σε ένα λιτό μήνυμα. «Stay positive», έγραψε η Δούκισσα και πραγματικά πάθαμε πλάκα με τη φωτογραφία της.

Τα μάτια της με το υπέροχο διαφορετικό τους χρώμα έδειχναν τόσο όμορφα και καθαρά που δε γινόταν να μη μας συγκλονίσει η φωτογραφία της αυτή. Και όταν τη βλέπεις έτσι είναι δυνατόν να μην παραμείνεις αισιόδοξη; Δεν ήταν μόνο αυτή βέβαια η φωτό που ανέβασε η παρουσιάστρια. Λίγες ώρες πριν το lockdown η Δούκισσα πήγε στο πατρικό της σπίτι και έφαγε μεσημεριανό μαζί με τους αγαπημένους της γονείς. Μαζί πόζαραν και οι 3 για μια φωτό στο Instagram, που θα τη βρεις στη gallery που ακολουθεί.