Ξέχνα τα spoils! Αυτή είναι η σημερινή αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 3

Ξέχνα τα spoils! Αυτή είναι η σημερινή αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 3

Το σημερινό πλατό μας αναστάτωσε όλους.

Η τελική δεκάδα είναι γεγονός και σήμερα η αποχώρηση παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του παιχνιδιού αλλά και των διαγωνιζομένων. Σήμερα η δοκιμασία έστειλε τους παίκτες αρκετά μακριά από την Αθήνα, σε ένα από τα πλέον γραφικά χωριά, εκείνο της Ορεινής Κορινθίας.

Το concept της σημερινής φωτογράφισης φέρνει έντονα χρώματα και αρώματα Ελλάδας και όπως καταλαβαίνεις τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια θα πρέπει να μεταφέρουν το πραγματικό «πρόσωπο» της Ελλάδας και να το αποτυπώσουν άρτια στο φωτογραφικό φακό. Το πέτυχαν άραγε;

Όπως έχουμε όλοι πια μάθει, τα πλατό μπορούν αν γίνουν απρόοπτα και να ανατρέψουν όσα έγιναν στο σετ. Σήμερα πάντως αυτό που συνέβη στο πλατό δεν έχει ξαναγίνει. Ο Άγγελος Μπράτης πρέπει να σου πούμε ότι έγινε έξαλλος και τα έψαλε για τα καλά στους διαγωνιζόμενους. Αντί να ποζάρουν σαν μοντέλα, μπήκαν σε ρόλους ηθοποιών κάτι που φυσικά εξόργισε την κριτική επιτροπή.

Η δοκιμασία αν και έμοιαζε εύκολη, οι παίκτες έχασαν το δρόμο τους και το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε κανέναν. Πρώτη φορά στο GNTM 3 γίνεται λόγος για αποχώρηση δύο ατόμων και αυτό είναι κάτι που δεν σόκαρε μόνο εμάς, αλλά σόκαρε και τους παίκτες. Οι διαγωνιζόμενοι που δεν τα πήγαν καθόλου καλά ήταν ο Δήμος η Λία και η Ρασέλ. Τελικά η Ρασέλ δεν κατάφερε να μείνει σήμερα.

Με την αποχώρηση της Ρασέλ πολλοί χάρηκαν και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης, η Μαρινέλα και η Μαριαγάπη ξέσπασαν σε γέλια κάτι που φυσικά ήταν απαράδεκτο.



Η καλύτερη φωτογραφία πάντως πήγε στον Σήφη.