Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Έλενα Ασημακοπούλου, η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την Πολυκατοικία στο Mega και η οποία είναι πια ιδιοκτήτρια καταστήματος υποδημάτων.

Η σύζυγος του πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε το πόσο δύσκολα έχει βιώσει τις αποβολές που είχε.

Η Έλενα που είναι μαμά ενός κοριτσιού της Μαρίας, τόνισε πως ακόμα και σήμερα η κόρη της, της ζητά ένα αδελφάκι αλλά η ίδια δεν μπορεί πια να μπει στη διαδικασία αυτή.

«Το προσπαθήσαμε πολύ και δεν μας βγήκε, ήρθε και έφυγε και ξαναήρθε και έφυγε και δεν μπορώ να μπω πάλι στην διαδικασία αυτή όταν έχεις τρεις φορές τέτοια ταλαιπωρία. Τις δύο φορές δεν είχα μιλήσει στην κόρη μου αλλά την τρίτη φορά, που ήταν προχωρημένη η κύηση της το είπα γιατί κι εκείνη το περίμενε. Είναι πολύ ψυχοφθόρο και σωματικά και ψυχολογικά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε μάλιστα πως σε μία από τις αποβολές της ηθοποιού, ήταν προσκεκλημένη στο Happy Day και η ίδια με την Έλενα είχαν μιλήσει και για τις δικές τις ατυχίες.

Η Ασημακοπούλου αποκάλυψε ακόμα πως έχει τον τύπο διαταραχής θυροειδούς που την παχαίνει αλλά προσπαθεί να ρυθμίζει το βάρος της. Δες όσα αποκάλυψε παρακάτω.