GNTM 3: Η «εκδίκηση» του Σήφη που σάρωσε τα πάντα

GNTM 3: Η «εκδίκηση» του Σήφη που σάρωσε τα πάντα

 ο Σήφης «δίκασε» στο σημερινό σετ τους... «φίλους» του.

Όπως σε κάθε επεισόδιο του Grecce's Next Top Model έτσι και στο σημερινό εκείνος με την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία θα επιλέξει να δώσει τα ντισαβαντάζ του όπως εκείνος επιθυμεί. Το σετ είναι στη λίμνη Βουλιαγμένης και αγόρια με κορίτσια πρέπει να ποζάρουν για μια καμπάνια της εταιρίας Wella ως… αριστοκράτες με τα κατοικίδια τους.

Ο Σήφης Φαραντάκη, καλείται να επιλέξει τα ζευγάρια, εκείνα με τους παίκτες και τους τετράποδους συνοδούς. Όλοι θα φωτογραφηθούν σε τρία λεπτά εκτός από τους δύο που θα επιλέξει ο Σήφης. Εκείνοι θα έχουν ενάμιση λεπτό.

Ο Edward είναι ένα πρόσωπο που θα δυσκολέψει ο Σήφης όπως και ο Δήμος. Επέλεξε επίσης να δυσκολέψει, τόσο την Λία, όσο και τον Ανδρέα. Η δοκιμασία αν και μοιάζει εύκολη και απλή δεν είναι αφού πρόκειται να έρθει αναστάτωση στο σετ και σύγχυση, άλλωστε ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαμάχες και οι εντάσεις από τις αποφάσεις του Σήφη.



Ναι λοιπόν, ήρθε η στιγμή της εκδίκησης και από τον Σήφη, την ήρεμη δύναμη του σπιτιού. Τουλάχιστον πρέπει να παραδεχθείς ότι μοίρασε τα ντισαβαντάζ του στρατηγικά, ωστόσο δεν παραδέχθηκε ανοιχτά ότι θέλει να διώξει τους δυνατούς παίκτες.