Το νέο αγαπημένο χρώμα του David Beckham είναι το ροζ

Το νέο αγαπημένο χρώμα του David Beckham είναι το ροζ

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει το σπίτι για την άφιξη της πρώτης του κόρης και το μόνο που δεν έχει αγοράσει, ακόμα, σε ροζ, είναι μερικά φλαμίνγκο.

Όταν έγινε γνωστό πως η Victoria Beckham περιμένει κορίτσι, η πρώην Spice Girl είχε δηλώσει πως είναι απερίγραπτα ευτυχισμένη μιας και «υπήρχε τόση τεστοστερόνη μέσα στο σπίτι!».

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο David πήρε πολύ προσωπικά την ανάγκη της γυναίκας του για λίγο girl power μέσα στην ανδροκρατούμενη βίλα και, με αφορμή την οσονούπω άφιξη του τέταρτου παιδιού του, του πρώτου κοριτσιού των Beckhams, αποφάσισε να τα βάψει όλα ροζ.

Ο Beckham δήλωσε πρόσφατα «Είναι μια εντελώς νέα, διαφορετική, εμπειρία για εμάς, το να έχουμε τόσο ροζ στο σπίτι, λιλά χρώμα στον χώρο και στα ρούχα. Όλα τα ρούχα είναι έτοιμα, το δωμάτιο της είναι έτοιμο. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι».

Η Victoria θα γεννήσει σήμερα, στην εθνική γιορτής της Αμερικής για τη Μέρα της Ανεξαρτησίας, με προγραμματισμένο τοκετό μέσω καισαρικής τομής, σε νοσοκομείο της California. Η επιλογή της ημερομηνίας, φυσικά, δεν είναι καθόλου τυχαία «Παντρευτήκαμε στις 4 Ιουλίου πριν από 12 χρόνια, και ήταν και τότε Δευτέρα, άρα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς. Πάντα ήταν και για πάντα θα είναι».

Πέρα από το να καλύπτει τα πάντα με αποχρώσεις του ροζ, ο Beckham «κατέβαζε» όλες αυτές τις μέρες τραγούδια των Beatles για να βάλει στην κόρη του μόλις έρθει στο σπίτι, και μάλιστα ακούγεται έντονα πως το ζευγάρι σκέφτεται να ονομάσει την μικρή Jude, από το κομμάτι των Σκαθαριών «Hey Hude».

Η πρόταση αυτή ήρθε από τον 12χρονο γιο τους Brooklyn, οποίος είναι φαν του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος και David και Victoria το σκέφτονται πολύ σοβαρά. Ένα καθησυχαστικό νέο, σίγουρα, μιας και η πρώτη πρόταση για το όνομα της μικρής Beckham είχε έρθει πριν λίγο καιρό από τον 8χρονο γιο τους ζευγαριού, τον Romeo, και ήταν Justine Bieber –και φυσικά απορρίφθηκε στο λεπτό.